MHP’DEN DESTEK

Gazipaşa Belediyesi, koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle ihtiyaç sahiplerine ayni yardımda bulunmak isteyen vatandaşların yardımlarının ulaştırılmasına aracılık ediyor.

GÜNDEM 9.04.2020 11:34:57 0
MHP’DEN DESTEK

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Gazipaşa İlçe Başkanlığı da ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılması için gıda kolisi yardımında bulunacak. Gazipaşa Belediyesi, koronavirüs salgınından etkilenen ihtiyaç sahiplerine destek olmak isteyen vatandaşların ayni yardımlara aracılık ediyor. MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi, MHP Belediye Meclis Üyesi Murat Özgen ve Bekir Kılınç, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ı dün makamında ziyaret ederek ihtiyaç sahibi vatandaşlar için gıda kolisi yardımında bulundular.

 

“HEP BİRLİKTE AŞACAĞIMIZA İNANIYORUM”

 

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, ihtiyaç sahiplerine destek veren MHP’lilere teşekkür etti. Bu zorlu sürecin birlik ve dayanışma içerisinde hep birlikte aşılacağını kaydeden Yılmaz, “Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Numan Terzi, Belediye Meclis Üyesi Murat Özgen ve Bekir Kılınç’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yardımların vatandaşlara ulaştırılmasında aracılık eden belediyemize teşekkür ederek, gıda kolisi yardımında bulunacaklar. Bu yaşadığımız süreci seferberlik ve dayanışma ile hep birlikte aşacağımıza inanıyorum” dedi.

 

YARDIMLARI TESLİM ETTİLER

 

MHP İlçe Başkanı Numan Terzi de, koronavirüs salgınından etkilenen vatandaşların her zaman yanında olduğunu söyledi. Başkan Terzi,”Belediyemiz koronavirüs salgınından etkilenen vatandaşlarımıza destek vermek isteyenlerin ayni yardımlarının ulaştırılmasında aracılık ediyor. Bizlerde İhtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmak üzere gıda kolisi desteğinde bulunacağız. Bu zorlu süreci hep birlikte atlatacağız” diye konuştu.