SANAYİ ESNAFINDAN ALKIŞLANACAK HAREKET

Gazipaşa Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren sanayi sitesi esnafları, koronavirüsle mücadelede en ön saflarda yer alan sağlık çalışanlarının kullanması için 45 bin maskenin üretileceği maske yapımında kullanılan kumaş desteğinde bu

YEREL 3.04.2020 12:52:23 0
SANAYİ ESNAFINDAN  ALKIŞLANACAK HAREKET

ÇİN’İN Wuhan kentinde ortaya çıkan ve ülkemizde de etsini arttıran koronavirüsü salgınına karşı geniş tedbirler alan Türkiye, koronavirüse karşı amansız bir mücadele örneği gösteriyor. Koronavirüsle mücadelede en ön saflarda yer alan sağlık çalışanlarını unutmayan Gazipaşa Sanayi Sitesi esnafları, alkışlanacak bir harekete imza attı. Sağlık çalışanlarının maske ihtiyacına destek olmak için harekete geçen sanayi esnafları, kendi aralarında para topladı. Topladıkları parayla maske yapımında kullanılan kumaş temin eden esnaflar, aldıkları kumaşı Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne teslim etti. Sanayiciler tarafından hastaneye verilen kumaşlardan 45 bin adet maske üretilecek.

 

“SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZIN SAĞLIĞI BİZİM SAĞLIĞIMIZDIR”

 

Sanayi esnaflarından Nutku Yüksel ve Olcay Kunt’la birlikte Sanayi Cami İmam Hatibi Mehmet Bahar, alınan malzemeleri Gazipaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Adil Çelik’e teslim etti. Maske yapımında kullanılacak malzemeler Halk Eğitim Merkezi’nde maske olarak üretilip sağlık çalışanlarına teslim edilecek. Sanayi esnaflarına verdikleri destekten dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür eden Nutku Yüksel, “Koronavirüsü salgınına karşı ön saflarda mücadele eden sağlıkçılarımızı sadece alkışlamak yetmez.  'Sağlık çalışanlarımızın sağlığı bizim sağlığımızdır' diyerek sanayi sitesinde bir kampanya başlattık. Esnaflarımızın desteği ile 45 bin maskenin üretileceği maske yapımında kullanılan kumaş aldık ve hastanemize teslim ettik. Kampanyamıza destek veren tüm esnaflarımıza ve Mehmet hocamıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Gazipaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Adil Çelik, sanayi sitesi esnafının duyarlılığından tüm esnaflara teşekkür etti.