GENÇ ARÇELİK’TEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA DESTEK

Arçelik bayisi işletmecisi Ali Genç, sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla Gazipaşa Devlet Hastanesine çamaşır makinesi hediye etti.

YEREL 1.04.2020 18:36:54 0
GENÇ ARÇELİK’TEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA DESTEK

DÜNYA genelinde olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan Korona virüs nedeniyle, özveriyle çalışan sağlık çalışanlarına tüm Türkiye genelinden destek yağıyor.  Gazipaşa’da faaliyet gösteren Genç Arçelik de sağlık çalışanlarını unutmadı. Genç Arçelik Bayii Ali Genç, Gazipaşa Devlet Hastanesi’nde risk altında çalışan sağlık çalışanlarının kullanımına sunmak üzere hastaneye çamaşır makinesi hediye etti.  

 

“HASTANEMİZE HAYIRLI OLSUN”

 

Sağlık çalışanlarının içinde bulunduğumuz zor günlerde fedakârca çalıştığını belirten Genç, “Çorbada bizim de tuzumuz olsun istedik. Sağlık çalışanlarının bu günlerde en çok ihtiyacı olan şeyin temizlik olduğunu düşünerek, hastanemize kendi imkanlarımızla temin ettiğimiz bir adet çamaşır makinesi hediye ettik. Sağlık çalışanlarımızın gayretiyle en kısa zamanda bu sıkıntılı günleri atlatacağımızı düşünüyorum. Hastanemize hayırlı olsun” dedi.

 

“ALİ GENÇ’E TEŞEKKÜR EDİYORUM”

 

Gazipaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Adil Çelik, duyarlı davranışından dolayı Genç Arçelik’e teşekkür ederek, “Tüm sağlık çalışanları gibi, hastanemizde görevli personelimiz de özveriyle çalışarak bu zorlu süreçte halkımıza hizmet veriyor. Risk altındaki sağlık çalışanlarımızın bu süreçte evlerine gitmeden önce dış giysilerini temizlemeleri gerekiyor. Bizlere bu noktada çamaşır makinesi hediye ederek destek veren Genç Arçelik bayisi Ali Genç’e teşekkür ediyorum” dedi. Çelik, en kısa sürede bu sıkıntıdan kurtulabilmek için belirtilen kurallara uyulması gerektiğini hatırlatarak “Evde Kal Gazipaşa” dedi.