MUHTARDAN EVDE KALIN ÇAĞRISI

Gazi Mahallesi Muhtarı Refik Kaya, koronavirüsü salgını vakalarının ve virüs kaynaklı ölümlerin ülkemizde giderek arttığı şu günlerde mahalle sakinlerine ve Gazipaşa halkına evde kalın çağrısı yaptı.

GÜNCEL 28.03.2020 12:53:42 0
MUHTARDAN EVDE KALIN ÇAĞRISI

GAZİ Mahallesi Muhtarı Refik Kaya, Gazi Mahallesi sakinlerine ve ilçe halkına koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirlere uyma çağrısında bulundu. koronavirüsü salgını vakalarının ve virüs kaynaklı ölümlerin ülkemizde giderek arttığına dikkat çeken Muhtar Kaya, “Değerli arkadaşlar, dostlar, Gazi Mahallesi sakinleri ve Gazipaşa halkı; koronavirüsü salgını vakalarının ve virüs kaynaklı ölümlerin ülkemizde giderek arttığı şu zor ve kritik günlerde, zorunlu olmadıkça evden çıkmayalım. Sizin, bizim, çocuklarımızın ve ailelerimizin sağlık ver sıhhati için koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirlere uyalım” dedi.

 

Yardıma muhtaç 65 yaş ve üzeri kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların yardımına Gazipaşa Vefa Sosyal Destek Grubu 7/24 hizmet verdiğini hatırlatan Kaya, “Çevrenizde yardıma muhtaç 65 yaş ve üzeri kronik rahatsızlığı bulunan vatandaş varsa 112, 155, 156, 0541 572 64 06 ve 0242 572 64 06 numaralara ya da bana bildirebilirsiniz. Tüm halkımıza sağlıklı, sıhhatli günler dilerim” şeklinde konuştu.