DÖNMEZ’DEN KORONA MESAJI

Ülkü Ocakları Gazipaşa İlçe Başkanı Muammer Dönmez, koronavirusü nedeniyle ülkenin sıkıntılı bir süreçten geçtiği ve milliyetçi Türk gençlerinin bu dönemde Türk halkının emrinde olduğunu dile getirdi.

GÜNCEL 28.03.2020 12:53:47 0
DÖNMEZ’DEN KORONA MESAJI

ÜLKÜ Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Gazipaşa İlçe Başkanı Mummer Dönmez, COVID-19’la (Koronavirüsü) alakalı açıklamalarda bulundu. Koronavirüsü nedeniyle ülkenin zor bir süreçten geçtiğine dikkat çeken Dönmez, ülkücü gençlerin Türk halkının emrinde olduğuna vurgu yaptı. Sağlık Bankalığının aldığı tedbirlerin hayati önem taşıdığını ifade eden Dönmez, vatandaşlara evde kalın mesajı vererek herkesi kitap okumaya davet etti.

 

“ELİMİZİ TAŞIN ALTINA SOKMAYA HAZIRIZ”

 

Dönmez mesajında, “Değerli Hemşerilerim, Ülkemizde ve dünyada binlerce ölüme sebep olan COVID-19 (Koronovirüs) sebebi ile Türk halkı olarak sıkıntılı bir süreçten geçmekteyiz. Sağlık bakanlığımızın yapmış olduğu açıklamalarda, 65 yaş üstü ve kronik hastaların 1. Dereceden risk altında olduğunu bilmekteyiz. Risk altında olan kişilerin, bu zorlu süreçte mümkün mertebe, zorunlu olmadıkça evden dışarıya çıkmamaları gerekmektedir. Gazipaşa Ülkü Ocakları olarak bu süreçte gerekli tedbirlerimizi almış bulunmaktayız. Milli eğitim bakanlığımızın almış aldığı karar doğrultusunda, Türk milletinin geleceği olan gençlerimiz evde eğitim dönemine girdiler bu süreçte tüm öğrencilere başarılar diliyorum. Bu süreçte yardıma ihtiyaç duyan tüm vatandaşlarımız için milliyetçi Türk gençleri olarak her zaman olduğu gibi bugün de elimizi taşın altına sokmaya hazırız. Tüm vatandaşlarımızı evde kitap okumaya davet ediyor ve Gazipaşa halkına duyarlılığı için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.