“AMACIMIZ İLÇENİN ÖNÜNÜ AÇMAK”

Selinus Sahili’nde yapılan 18 uygulamasıyla ilgili güncel bilgileri gazetemiz aracılığıyla Gazipaşa kamuoyuna paylaşan Başkan Yardımcısı Durmuş Ali Toker, “Tüm çalışmalarımızı şeffaf bir şekilde yürütüyoruz. Bizim amacımız

GÜNCEL 20.03.2020 12:21:43 0
“AMACIMIZ İLÇENİN   ÖNÜNÜ AÇMAK”

GAZİPAŞA Belediyesi Başkan Yardımcısı Durmuş Ali Toker, Selinus Sahili’nde yapılan 18 uygulamasıyla ilgili güncel bilgileri gazetemiz aracılığıyla Gazipaşa kamuoyuna paylaştı. Belediye tarafından Selinus Sahili’nde yapılan 18 uygulamasına 27 itiraz geldiğini söyleyen Toker, belediye encümeni tarafından alınan itiraz kararlarının tebligat yoluyla itiraz sahiplerine iletileceğini söyledi. Amaçlarının Gazipaşa’nın önünü açmak olduğunu ifade eden Başkan Yardımcısı Toker, süreci şeffaf bir şekilde sürdürdüklerini dile getirdi.

 

“18 UYGULAMASINA 27 İTİRAZ YAPILADI”

 

İtiraz kararlarının, tebligat yoluyla itiraz sahiplerine iletileceğini söyleyen Toker, “Kızılin bölgesinde yapılan 18 uygulamasına 27 itiraz yapıladı. Yapılan bu itirazlar belediye encümeni tarafından incelendi. Konuyla ilgili gerekli kararlar alındı. Kararlar itiraz sahiplerine tebligat yoluyla gönderilecek. Bununla birlikte itirazlarla ilgili dosya düzenlemesi yapılıp, encümen kararıyla birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne sunulacak. Kabul edilen itiraz olursa yapılacak düzenlemenin ardından yeniden bir askı süreci yaşanacak. Sahilde 2B ile ilgili çalışmalarımız da var. Şu anda 2B’ler askıda. Hem 18 hem de 2B çalışmalarımız eş zamanlı olarak devam ediyor. Şu anda bize gelen bir dava yok. İtiraz sürecinin ardından dava açılabilir. İtiraz öncesinde dava açılabilir mi elbette açılabilir ama şu anda elimize ulaşan bir dava yok” dedi.

 

“AMACIMIZ GAZİPAŞA’NIN ÖNÜNÜ AÇMAK”

 

Selinus Sahili’nde yapılan 2B çalışmaları hakkında bilgi veren Toker, “Revizyon ve plan kapsamına alınan daha sonra yol ve park olarak değerlendirilen bölgede 2B çalışmalarımız var. 2B’nin kullanım kadastrosu yapıldı. Şu anda askıda. Tüm çalışmalarımızı şeffaf bir şekilde yürütüyoruz. Bizim amacımız Gazipaşa’nın önünü açmak. Şu anda tek düşüncemiz bu” şeklinde konuştu.