KOCAGÖZ GÖREVE BAŞLADI

Gazipaşa’da göreve başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kocagöz, “Gazipaşa’da genel hatlarıyla eğitim-öğretim güzel. Bizim üzerimize düşen görev, bir tık daha üst noktaya çıkarmak” dedi.

EĞİTİM 14.03.2020 12:21:24 0
KOCAGÖZ GÖREVE BAŞLADI

GAZİPAŞA İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Kocagöz görevine başladı. Antalya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevini yürütürken Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Kocagöz görevine başladı.  Göreve başlamasının ardından bir açıklama yapan Kocagöz, Gazipaşa’nın eğitim-öğretim konusunda başarılı bir ilçe olduğunu söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, “Gazipaşa’daki eğitim-öğretim Antalya’nın ilçeleri arasında ortaöğretime kadar ilk 4’te.Ortaöğretime gelince başarılı öğrencilerimiz ilçe dışındaki nitelikli okullara gidiyorlar. Önümüzdeki yıl fen lisemiz mezun verecek.  Fen lisesinden mezun verildiğinde velilerin ve öğrencilerin görüşleri değişecektir. Bu sıralama inanıyorum ki, Gazipaşa lehine olacak” dedi.

 

“EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZEL”

 

Antalya’da okul ihtiyacı olmayan ender ilçelerden birisinin Gazipaşa olduğunu söyleyen Kocagöz, “İlde okul ihtiyacı olmayan ender ilçelerden birisi Gazipaşa. Derslik başına düşen öğrenci sayısı ortalama 16. Öğretmen norm kadro durumumuz da iyi. 664 civarında kadrolu öğretmenimiz var. Çok öğretmen ihtiyacı olan bir ilçe değiliz. Gazipaşa’da genel hatlarıyla eğitim-öğretim güzel. Bizim üzerimize düşen görev Gazipaşa’daki eğitimi bir tık daha üst noktaya çıkarmak. Gazipaşa İlçe Milli Eğitim ile vatandaş arasında varsa bir sıkıntı, o sıkıntıyı gidermek ki bence yoktur. Arkadaşlarımız gayet uyumlu çalışma yapmışlar.  Gazipaşa’da göreve başladık. Bize verilen görevleri layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız' diye konuştu.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27