Tarih: 06.03.2020 12:17

İŞTE GREEN PARK GERÇEKLERİ

Facebook Twitter Linked-in

GREEN Park Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Adil Üstündağ, Gazipaşa’da otel yatırımları hakkında bilgi almak için İstanbul’a giden 8 muhtar ve 1 gazeteciyi Green Park Otelleri’nde ağırladı. İstanbul’a giden ekipte; Pazarcı Mahallesi Muhtarı Mehmet Tuncel, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mustafa Çetiner, Kahyalar Mahallesi Muhtarı Mehmet Sertgöz, Zeytinada Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Şener, Karatepe Mahallesi Muhtarı Ali Koç, Kırahmetler Mahallesi Muhtarı Kısmet Ceylan, Çamlıca Mahallesi Muhtarı Aydın Şahinkaya, Çalıpınar Mahallesi Muhtarı Barış Çelik ve Gazeteci Geylani Topaloğlu yer aldı.

 

ZİYARET NASIL GERÇEKLEŞTİ?

 

Gazipaşa’da; Selinus, Kahyalar ve Koru sahillerini kapsayan 18 uygulaması hakkında, otele karşı çıkan kesimden bilgi alan Pazarcı Mahallesi Muhtarı Mehmet Tuncel ve Kahyalar Mahallesi Muhtarı Mehmet Sertgöz, sağlıklı bir bilgi almak için otel yatırımcısı Adil Üstündağ’ı aradı. Muhtarlara telefonda detaylı bir şekilde bilgi veremeyeceğini söyleyen Üstündağ, “Gelin misafirim olun. Yaptığımız otelleri, çalışma ortamımızı yerinde görün. Otellerin çalışma sistemlerini, otelleri nasıl yönettiğimiz hakkında size detaylı bilgiyi burada vereyim” diyerek muhtarları İstanbul’a davet etti. Adil Üstündağ’ın bilgisi dahilinde bir ekip kuran Green Park Otelleri’nin Gazipaşa’daki temsilcisi Hasan Özgenç, 8 muhtar ve 1 gazeteci ile birlikte İstanbul’a gitti.

 

OTELLERİ GEZDİRİP BİLGİ VERDİ

 

Gazipaşa’dan giden heyeti İstanbul ve Kocaeli’de ağırlayan Üstündağ, Green Park’a ait; Kocaeli Kartepe ve İstanbul’da bulunan Pendik, Bostancı, Merter ve Taksim’de olmak üzere 5 oteli gezdirip, muhtarlara ve gazeteci Topaloğlu’na bilgi verdi. Gazipaşa heyetine, otellerin spor salonlarını, otoparklarını, toplantı salonlarını gezdiren Üstündağ, otellerin işleyişi ve yönetimi hakkında bilgi verdi. Otellerinde her şey dahil sisteminin bulunmadığını dile getiren Üstündağ, “Yaptığımız otellerde her şey dahil sistemi yok. Otellerimizde sadece sabah kahvaltısı veriyoruz. Ayrıca, otellerimizden halkımız en iyi şekilde yararlanabiliyor” dedi.

 

KARTEPE’Yİ GEZİP BİLGİ ALDILAR

 

İstanbul’da bulunan otelleri gezip bilgi alan Gazipaşa heyetinin sonraki durağı Kocaeli Kartepe’de bulunan The Green Park Hotels Resorts oldu. Muhtarları ve Gazeteci Topaloğlu’nu, Gazipaşa’dan söküp götürmek zorunda kaldığı ve Kartepe’ye inşa ettirdiği 'Kütük Evde' ağırlayan Üstündağ, burada muhtarlar ve Topaloğlu’na samimi açıklamalarda bulundu. Gazipaşa’da yaklaşık 10 yıldır otel yapmak için ruhsat beklediğini hatırlatan Üstündağ, Adil Çelik’in ruhsat bahanesiyle kendisini kullandığını ima eden açıklamalarda bulundu.

Adil Çelik’in defalarca ruhsat vereceğiz söylemlerine rağmen ruhsat vermediğini dile getiren Üstündağ, “Bana Adil Çelik kazık attı. Bana 20 trilyon (20 milyon TL) öder misin? Dedi. Niye dedim. Ya ruhsat vereceğim dedi. Ödemem. Asla ödemem” diye konuştu.

 

“CEBELİ’Yİ GERİ VERDİM”

 

Üstündağ, “Cebeli Tepesi’ni ben aldım. Sonra geriye verdim. Bunları özet geçiyorum. Denizkızı’nın orada bir yer vardı orayı da iade ettim. Yer bizim. Tapusu var, ister yaparım, ister satarım ama ben bu yerleri belediyeye geri verdim. Şimdi sahilde 122 dönüm yerim vardı. Birçok dönümü gitti 55.000 metre kare bize kaldı. Biz bu alana, vatandaşların kullanabileceği, kaliteli turistleri çekebileceğimiz, yazın yaz turizmi, kışın spor turizmi yapacağımız bir tesis açmak istiyoruz” dedi.

 

 “200 BİN LİRA PARA İSTEDİ”

 

Gazipaşa’da kendisi hakkında asılsız haberler yazdığını iddia ettiği gazetecinin 200 bin lira para istediğini söyleyen Üstündağ, “O hokkabaz. Şerefim üzerine yemin ederim 200 bin lira para istedi. Yardıma ihtiyacın varsa 20 bin lira çek yazayım, matbaanın eksiklerini karşıla dedim. O da, 'senin hakkında iyi şeyler yazayım 100 bin lira yaz' dedi. Gelsin ya o benim yüzüme tükürsün, ya da ben onun yüzüne tüküreyim. Ona vermeyeceğimi söyledim. O hokkabaza söyleyin yalanı az söylüyor. Gazipaşa’da, geldi elime bir evrak tutuşturdu gitti. O müdafaa ettiğin adam üç kağıtçı, hakkımda yazdığın yazılar asılsız. O şahıs ve hakkımda yazı yazanlar cezasını aldı. Sende gitmişsin onları kaynak gösterip haber yapmışsın. Benden alacağı varsa noterden bir poliçe çekilir, cari hesaba bakılır ve alacak alınır. Bitti” diye konuştu.

 

“BEN KRAL OLMAYACAĞIM”

 

 Gazipaşa’da yapacağı otele karşı çıkılması hakkında konuşan Adil Üstündağ, “Bana göre kafamda bazı zenginler var. Orada krallıklarını ilan etmişler. Bir kral istemiyorlar. Ben zaten orada kral olmayacağım ki. Otelimi yapacağım gideceğim. Ama şu anda üzerimde çok yük var. Otele karşı çıkarsanız çok çok çok çok teşekkür ederim. Niye? Yüküm azalır. Müsaade eder, otel yapılırsa bir kere teşekkür ederim. Karşı çıkarsanız yapmam. Yeter artık” ifadelerini kullandı.

 

“OTELLERİMDE 4-5 BİN KİŞİ ÇALIŞIYOR”

 

Türkiye’nin birçok noktasında, çok sayıda kişiye istihdam sağladığını söyleyen Üstündağ, “Otellerimizde 5 bin kişiye yakın insan çalışıyor. Türkiye genelinde 300 öğrenci okutuyorum. Bunları söylemekten nefret ederim ama Adil Üstündağ kendini düşünen egoist bir insan değil. Buna açıklık getirmek için bunları söylüyorum. Ömrüm yettikçe, yatırımlarıma, ülkeme ve halkıma hizmet etmeye devam edeceğim. Gazipaşa’da, Gazipaşaspor’a yardımlarım oldu. Camilere yardımım oldu. Elimden geldiğince de yardımlarıma devam edeceğim” dedi.

 

“SÖZÜNDEN DÖNDÜ”

 

İçinde açıklama yaptığı Kütük Ev hakkında konuşan Üstündağ, “Bu Kütük Evi ailemdeki herkese karşı çıkıp Gazipaşa’ya kurdum. Bu ev için Gazipaşa’da çok para harcadım. Arsam 122 bin metre kare, bu ev 500 metre kare. Arsanın içinde yok olur. Adil Çelik’ten bu evi yapmak için ruhsat aldım. Bak evi yapıyorum diye defalarca ona söyledim. O da yap dedi. Ama sözünden döndü. Ben bu Kütük Evi onlardan gizli yapmadım ki. Belediye başkanı başımın tacı, sözünde durmadı. Adil sözünde durmadı. Hasan kardeşim benim kefilim. Sözünde durmadı. Ben bu binayı gizli yapamam ki. Eee sonra ne oldu? Kütük Evi ağlaya ağlaya söktüm. Bende bu evi buraya yaptım. E ne oldu şimdi. Söktürdünüz bu evi bana” dedi.

 

“GAZİPAŞALILAR ALANYA’DA ÇALIŞIYOR”

 

Gazipaşa’da çok sayıda kadın, genç ve yetişkin insanın Alanya’ya otellere çalışmaya gittiğini hatırlatan Green Park Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Adil Üstündağ, “Gazipaşa’daki çocuklarımız Alanya’da otellere çalışmak için gidiyor. Gazipaşa’da bir tane bile otel yok. Ancak Alanya’da 900 tane otel var” değerlendirmesinde bulundu.

 

“YAZIKLAR OLSUN”

 

Konuşmasında Bülent Kocabaşı’da eleştiren Üstündağ, “Adam bütün Gazipaşa’yı karıştırıyor. Ben 122 dönüm için mücadele ederken, o 2 buçuk dönümü bilmem kaç dönüme tamamlamak için uğraşıyor. Sürekli mızmızlanıyor. Yazıklar olsun! CHP seni burada ilçe başkanı yaptı ya. Gazipaşa’da kaymakamı ziyaretimde orada denk geldi. Sürekli konuşuyor” diye konuştu.

 

“GÖRDÜKLERİNİZİ ANLATIN”

 

Konuşmasının bir kısmında muhtarlara seslenen Üstündağ, “Otelleri gezdiniz gördünüz. Gazipaşa’da söylenenlerle uyuşuyor mu? Uyuşmuyor mu? Çevreye zarar vermiş miyiz? Vermemiş miyiz? Alt yapımız sağlam mı? Değil mi? Gidin belediye başkanına, seçmenlerinize anlatın. Doğrularımızı, yanlışlarımızı, artılarımızı, eksilerimizi, neyi gördüyseniz anlatın. Biz bin odayı yüze satma mantığında değiliz. Yüz odamız olsun bine satalım. Az müşterimiz olsun, kaliteli müşteri gelsin mantığındayız. Gazipaşa’da da bu mantığımız geçerli. Biz halkın kullandığı yolu, sahili kapatmayız. Kapatamayız. Gözlerinizle gördünüz. 5 otel gezdik. Kaç tam pansiyon, kaçı her şey dahil sistemle çalıştığını gözlerinizle gördünüz. Vatandaşın, halkın gelip oteli kullandığını gördünüz. Eksiğim varsa eksiğimi, artım varsa artılarımı tek tek anlatın. Tarafsız bir şekilde dile getirin. 9 yıldır bekliyorum. Gazipaşa oyaladı. Adil oyaladı. Ben, yaz kış bu otelde insan çalıştıracağım. Yazın turizm, kışın spor. Kartepe’de geçen yıl Galatasaray ve Fenerbahçe dahil 67 futbol takımı ağırladım. Ben Gazipaşa’ya otel yaptığım zaman bu takımları Gazipaşa’da ağırlayacağız. Sadece ben değil bütün Gazipaşa ağırlayacak” dedi.

 

İŞTE OTELLERİ VE ÖZELLİKLERİ

 

Green Park Otelleri hakkında bilgi veren Üstündağ, otellerini ve özelliklerini şu şekilde sıraladı.

 

THE GREEN PARK PENDİK HOTEL & CONVENTION CENTER

Türkiye’nin En büyük Kongre Oteli

541 Oda

2 Kral Dairesi

1.150 Yatak Kapasitesi

55 Toplantı Salonu

1.700 Kişilik Auditorium

7 Balo Salonu

1.500 m2 Fuaye Alanı

25.000 m2 Outdoor Aktivite Alanı

9.000 m2 Sağlık Kulübü

Yarı Olimpik Açık-Kapalı Yüzme Havuzu

5 Adet Restaurant ve Bar

900 Kişilik Gece Kulübü

2.000 Araç Kapasite

 

THE GREEN PARK KARTEPE RESORT & SPA

Şehir stresinden, trafiğinden uzak güzel bir tatil imkanı sunan The Green Kartepe Resort & SPA’da; kayak, snowboard, telesiyej, teleski, ATV turları, dağ bisikleti, paintball, binicilik, safari turları, yamaç paraşütü gibi aktivitelerle keyifli vakitler geçirebilirsiniz. İstanbul’a 1 saat uzaklıkta, 4 mevsim aktivite imkanı sunan Kartepe, eşsiz doğasıyla sizleri büyüleyecek.

250 Oda

50 Apart

10 Toplantı Salonu

2.500 m2 SPA Merkezi

42 km Kayak Pisti

Özel VIP Villalar

Aynı Anda 2.000 Kişi Ağırlama Kapasitesi

Çevreci Tesis Doğalgaz Özelliği Olan

Kapalı Yüzme Havuzu

NBA Standartlarında 2 Adet Kapalı Spor Salonu

FIFA Standartlarında 5 Adet Futbol Sahası

 

THE GREEN PARK HOTEL TAKSİM

İstanbul’un tam kalbinde eğlence, alışveriş, finans, kültür ve aktivitelerin merkezi Taksim bölgesinde yer almaktadır.

Taksim meydana 1 dakika mesafe

185 Oda

370 Yatak Kapasitesi

 

THE GREEN PARK HOTEL MERTER

İstanbul’un Tekstil Merkezi Merter’de bulunan otelimiz havalimanı ve fuar merkezlerine çok yakındır.

165 Oda

330 Yatak Kapasitesi

 

THE GREEN PARK HOTEL BOSTANCI

Anadolu Yakası’nın ilk 5 yıldızlı oteli

196 Oda

392 Yatak

10 kişiden 3.000 kişiye kadar ağırlamaya sahip toplantı salonları

 

THE GREEN PARK HOTEL ANKARA

Başkenti göbeğinde çok özel konumda

Meclise ve Bakanlıklara komşu lokasyon

281 Oda

15 Toplantı Salonu

3.000 Kişilik Salon Kapasitesi

 

THE GREEN PARK HOTEL SİVAS

148 Oda

4 Toplantı Salonu

THE GREEN PARK HOTEL GAZİANTEP

Zeugma Müzesinin üst yolunda

Merkezi konumda

Tarihi çarşı ve hamamlara çok yakın lokasyon

201 Oda ve3 5 Toplantı Salonu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —