FİNALİN ADI 'YAŞAR YAVUZ'

Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen voleybol turnuvasının final müsabakasına, ocak ayında hayatını kaybeden Öğretmen Yaşar Yavuz’un ismi verildi.

SPOR 25.02.2020 11:34:43 0
FİNALİN ADI

GAZİPAŞA Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen voleybol turnuvasının final karşılaşmaları, 10 Ocak 2020 tarihinde vefat eden öğretmen Yaşar Yavuz anısına yapılacak. 25 Aralık 2019 tarihinde başlayan ve 19 Şubat 2020 tarihinde ilk turu sona eren turnuvada; Ekmel Gençlik, Yörükoğlu, Pazarcı Mahallesi. Ahmet Tuncer ve Ziraat takımları finale kaldı. Tek devreli lig usulünün uygulanacağı final maçlarının oynanacağı müsabakalara ‘Yaşar Yavuz Final Ligi’ adı verildi. ‘Yaşar Yavuz Final Ligi’nin ilk karşılaşması, bu akşam Ziraat-Ekmel Gençlik takımları arasında gerçekleşecek. Saat 19.00’da, Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma öncesi, düzenlenecek ödül töreniyle, finale kalan 4 takıma ödülleri takdim edilecek.

 

“FİNAL TURUNU ONUN ADIYLA GERÇEKLEŞTİRMEK İSTEDİK”

 

Turnuvanın Fair Play çerçevesinde başlayıp aynı şekilde devem ettiğine dikkat çeken Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ertuğrul Yıldız, “Fair Play çerçevesinde başlamış ve bitmiş olan turnuvamıza katılan bütün sporculara anlayış ve hoşgörüleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yakın zamanda kaybettiğimiz, değerli öğretmenimiz Yaşar Yavuz anısına, turnuvamızın final turunu onun adıyla gerçekleştirmek istedik. Bu vesileyle bir kez daha, kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileriz. Yaşar Yavuz Final Ligi’nde mücadele edecek olan 4 takımımıza da başarılar diler Fair Play içinde geçeceğinden emin olduğumuz için şimdiden sporcularımıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.