CHP’DE GENÇLER BAŞKANINI SEÇTİ

CHP Gazipaşa Gençlik Kolları Başkanı seçilen Şanlı, “Genç arkadaşlarımızla beraber Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün güvenini ve inancını zedelemeden, Gazipaşa’mıza sahip çıkacağız” dedi.

YEREL 24.02.2020 13:05:46 0
CHP’DE GENÇLER BAŞKANINI SEÇTİ

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Gençlik Kolları başkanlığına Kerim Ercan Şanlı seçildi.  CHP Gazipaşa İlçe Gençlik Kolları Kongresi, parti binasında yapıldı. Kongreye CHP İlçe Başkanı Ömer Güven, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Neşe Bilgili Bakar, çevre ilçelerin gençlik kolları başkanları ile partililer katıldı. CHP Gençlik Kolları Başkanı seçilen Kerim Ercan Şanlı, yapılan seçimde 128 üyeden seçime katılan 89 üyenin tamamının oyunu aldı.  

 

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, 2 yıldır gençlik kolları başkanlığı görevini yürüten Yavuz Çetin’e teşekkür etti. CHP Gençlik Kolları başkanlığına seçilen Kerim Ercan Şanlı’ya başarılar dileyen Yılmaz,  “Bir partide gençler ve kadınlar yoksa başarı da olmaz. Bunu çok net söyleyebilirim. Yeri gelecek kaybedeceğiz, yeri gelecek kazanacağız. Kazandığımız zaman kaybedenlerin hakkını koruyacağız, kaybettiğimizde kazananlara saygı duyacağız. Bu demokratik bir davranıştır. Demokrasi buralarda başlar. Derneklerde, gençlik kollarında demokrasiyi öğreneceğiz. İlerleyen yaşlarda da inşallah belediye başkanı, milletvekili olacaksınız. Hepinize başarılar dilerim' dedi. CHP İlçe Başkanı Ömer Güven de, gençlerin her zaman demokrasiye sahip çıkması gerektiğini söyledi. Başkan Güven,  CHP’nin yeni Gençlik Kolları Başkanı Şanlı’ya başarılar diledi.

 

“HER ZAMAN ARKASINDAYIZ”

 

Kasım 2017’den buyana CHP Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Yavuz Çetin, geride kalan sürede birçok başarıya imza attıklarını söyledi. Her zaman partisinin yanında olacağını kaydeden Çetin,”Bolca seçimlerin olduğu 2 sene atlattık. Bu süreçte birçok başarıya da imza attık. Kerim kardeşim de yanımızdaydı. Gençlik Kolları, bilindiği üzere bu partinin en temiz, en saf ve yürütmesi en güç organlarından bir tanesi. Partinin tüm yükü gençlik kollarının omuzlarındadır. Hiçbir zaman maddi ve manevi bir beklenti içerisinde değildir, asla da olmamıştır. Gençlik kolları her zaman dik durur. Saf duygularla kendi canını ortaya atabilecek kadar bu partinin peşinde koşar. Biz de biliyoruz ki, özellikle Gazipaşa Gençlik Kolları, hayatı boyunca hep dik durdu. Oraya eğilme, buraya bükülme durumu asla olmadı. Şu vakitten sonra da Kerim kardeşimle birlikte olacağını düşünmüyorum. Bu iş bir bayrak yarışı, biz başarıyla 2 seneyi atlattık.  Allah’ın izniyle Kerim kardeşimize bayrağı devredeceğiz. Her daim partimizin de Kerim kardeşimin de arkasındayız” diye konuştu.

 

“EMANETLERE BİRLİKTE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

 

Çetin’e görev süresince yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür eden yeni Gençlik Kolları Başkanı Kerim Ercan Şanlı, “Cumhuriyet Halk Partisi; dedelerimizin, ninelerimizin ve ecdadımızın malını, canını, namusunu, iffetini düşman çizmeleri altından kurtaran yüce insanların kurduğu partidir. Bu düşüncelerle çıktığımız bu yolda öncelikle şunu söylemek isterim; Genç arkadaşlarımızla beraber Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün güvenini ve inancını zedelemeden, ayrımcılık yapmadan Gazipaşa’mıza sahip çıkacağız. CHP demek; dürüstlük, eşitlik, hak-hukuk ve adalet demek. CHP demek; hakça kazanıp, halkça bölüşen insanlar demek. CHP demek, daima hak ve halktan yana olmak demektir. ‘Benim iki büyük eserim var. Biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisidir’ diyen Mustafa Kemal Atatürk’ün ne yolundan çıkacağız ne de yolundan çıkartacağız. Bu çizgide emanetlere birlikte sahip çıkacağız.  Bu köklü ailenin bir ferdi olarak, sizlerin de desteğiyle Gazipaşa Gençlik Kolları Başkanı olmaktan onur ve gurur duyuyorum” dedi.

 

CHP Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeliklerine Ahmet Önder Başaran, Muhammet Ali Yılmaz, Ayşe Üstün, Çisem Yetkin, Aylin Tepe, İbrahim Yalçın, Harun Dönmez, Bilal Demirel, Harun Ulusoy, Kerem Şanlı seçildi.