UMRECİLER DUALARLA UĞURLANDI

Gazipaşa’da, kutsal topraklarda umre ibadetini gerçekleştirecek vatandaşlar, Gazipaşa Çarşı Camii önünden dualarla uğurlandı.

YEREL 24.02.2020 13:02:09 0
UMRECİLER DUALARLA UĞURLANDI

GAZİPAŞA’DA, kutsal topraklara gidecek umreciler, Gazipaşa İlçe Müftülüğü yanında bulunan Çarşı Camii’nde düzenlenen törenle uğurlandı. Cumartesi günü öğle namazının arından yapılan törene; AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, Gazipaşa İlçe Müftüsü Yunus Erdoğan, umre ibadetini gerçekleştirecek vatandaşlar ve yakınlarıyla birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Aynı gün öğle namazını vatandaşlarla birlikte kılan umreciler için cami önünde tören düzenlendi. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda,  İlçe Müftüsü Yunus Erdoğan’ın umreciler için yaptığı duaya amin denildi. Umrecilere kutsal topraklardaki ibadetleri konusunda önemli tavsiyelerde bulunan Müftü Erdoğan, umrecilerden vatanımız ve milletimiz için dua etmelerini istedi. Törenin ardından yakınları ve programa katılan vatandaşlarla vedalaşan umreciler duygu dolu anlar yaşadı. Sevinç gözyaşları döken umreciler, vatandaşlardan helallik isteyerek, kutsal topraklarının yolunu tuttu.

 

“ÇOK MUTLUYUM”

 

Kutsal topraklara gideceği için çok mutlu olduğunu dile getiren Kader Şahiner, “Şu anda benzersiz bir duygu yaşıyorum. Peygamberimiz Hz. Muhammed’in doğup büyüdüğü, yüce dinimiz İslamiyet’i yaymak için mücadele ettiği kutsal topraklara gidecek olamam bana da nasip oldu. Çok mutluyum. Allah umreye ve hacca gitmek isteyen herkese nasip etsin. Buraya bizleri uğurlamaya gelen herkese sonsuz teşekkür ederim” dedi.

 

Öte yandan cumartesi günü kutsal topraklara giden umrecilerin, mart ayı ortalarında Gazipaşa’ya dönmeleri bekleniyor.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27