Tarih: 24.02.2020 12:58

ZEYTİNADA NAMAZDA BULUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

GAZİPAŞA İlçe Müftüsü Yunus Erdoğan öncülüğünde Zeytinada Mahallesi Karapınar Cami'nde düzenlenen etkinliğe çok sayıda vatandaş katıldı. Program sabah namazından önce Yasin-i Şerif okunmasıyla başladı. Sabah namazının cemaatle kılınmasının ardından İlçe Müftüsü Yunus Erdoğan tarafından kısa bir sohbet gerçekleştirildi. Sohbetin akabinde toplu olarak salavat ve tesbihatlar getirildi ve Erdoğan'ın yapmış olduğu duaya amin denildi.  Programın bitiminde ise, camiyi dolduran cemaate cami içinde kahvaltı ikramı yapıldı.

 

“BİRLİK BERABERLİĞİMİZE VESİLE OLUYOR”

 

Etkinlikle ilgili konuşan Müftü Erdoğan, “Sabah Namazı Buluşması'nın birini de Zeytinada Mahallesi Karapınar Cami'nde yaptık. Gerçekleştirdiğimiz buluşmada hem cemaatimizle birlikte sabah namazımızı eda ettik, hem de hep birlikte dualar edip ardından kahvaltımızı yaptık Bu tür etkinlikler, bizlerin daha da dayanışma, kaynaşma, birlik ve beraberlik içerisinde olmamıza vesile olmaktadır” dedi.

 

MUHTAR ŞENER’DEN TEŞEKKÜR

 

Mahallesinde yapılan etkinlikten dolayı İlçe Müftüsü Yunus Erdoğan ve mahalle halkına teşekkür eden Zeytinada Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Şener, “Karapınar Cami'nde gerçekleştirilen Sabah Namazı Buluşması’nda mahalle halkımız ve misafirlerimizle bir araya geldik. Etkinlikte emeği geçen başta İlçe Müftümüz Sayın Yunus Erdoğan’a müftülük personeline ve buluşmamıza katılan mahalle halkına teşekkür ederim” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —