GÖNÜLLERİ FETHEDECEK DAVRANIŞ

Eğitim alanındaki kariyerini bir kenarı bırakıp memleketi Gazipaşa’ya dönen Matematik Öğretmeni Onur Yavuz Bayrakcı, 5., 6., 7. ve 8. sınıf öksüz, yetim, şehit ve gazi yakını öğrenciler için ücretsiz kurs verecek.

EĞİTİM 21.02.2020 13:22:31 0
GÖNÜLLERİ FETHEDECEK DAVRANIŞ

İSTANBUL’DA çeşitli özel öğretim kurumlarında çalışan ve büyükşehrin stresli hayatından kaçarak memleketi Gazipaşa’ya dönen Matematik Öğretmeni Onur Yavuz Bayrakcı, Gazipaşa’da anlamlı bir işe soyundu. Eğitim alanındaki kariyerini bir kenarı bırakan Bayrakcı, Gazipaşa’da açtığı İstanbul Akademi isimli etüt merkezinde ihtiyaç sahibi, şehit ve gazi yakını, yetim ve öksüz öğrencilere ücretsiz kurs verecek. Amacının bir farkındalık yaratmak olduğunu ifade eden Bayrakcı, konu hakkında Gazipaşa Kaymakamlığı ve Gazipaşa Belediyesi ile irtibata geçerek, ihtiyaç sahibi öğrencilerin belirlenmesi için girişimde bulundu. Bayrakcı, amacına ulaşması halinde, 5., 6., 7. ve 8. sınıf öksüz, yetim, şehit ve gazi yakını öğrenciler için ücretsiz kurs verecek.

 

KURSLAR İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ÜCRETSİZ OLACAK

 

Cumhuriyet Mahallesi Hastane Caddesi’nde açtığı etüt merkezinde tadilat çalışmalarına devam eden Onur Yavuz Bayrakcı, kiraladığı dairede üç sınıf oluşturarak ihtiyaç sahipleri öğrencilerinin eğitimine katkı vermeyi amaçlıyor. 'Okumak ve eğitim almak herkesin hakkı' diyen Bayrakcı, “İstanbul Akademi isimli etüt merkezinde, 5., 6., 7. ve 8. sınıf öksüz, yetim, şehit ve gazi yakını öğrenciler için ücretsiz kurs vermeyi istiyorum. Amacım, ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimine katkı vermek. Bu konuda Gazipaşa Kaymakamlığı ve Gazipaşa Belediyesi ile irtibata geçtik. İhtiyaç sahibi öğrencilerin belirlenmesi için çalışma yapıyoruz. İnşallah amaçladığımız faaliyeti gerçekleştiririz. Kayıt ve irtibat için 0 543 210 14 53 numaralı telefonu arayabilirsiniz” dedi.

 

Etüt merkezinde matematik derslerini kendisi vereceğini ifade eden Bayrakcı, girişimde bulundukları faaliyet için branş öğretmeni eksiği bulunduğunu belirterek, projeye destek verebilecek branş öğretmenlerine kapılarının açık olduğunu söyledi.

 

Etüt merkezinde tadilat çalışmalarının devem ettiğini ifade eden Bayrakcı, kendi imkanlarıyla sınıfta kullanılacak sıra ve eğitim araç gereçlerini temin etti. Etüt merkezinde sandalye ve kitap eksiklerinin olduğunu dile getiren Bayrakcı, hayırseverlerin desteğini bekliyor.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27