Tarih: 21.02.2020 13:16

ÖĞRENCİLERE SINAV MOTİVASYONU

Facebook Twitter Linked-in

ULUSLARARASI Final Üniversitesi Rektör Danışmanları Hüseyin Arslantürk ve Rehberlik Uzmanı Murat Aydın, Gazipaşa Final Akademi Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Final öğrencilerine üniversiteleri tanıtmak ve tercihlerinde yol gösterici olmak için sunum yapan Arslantürk ve Aydın, 2019-2020 eğitim öğretim yılında yapılacak üniversite sınavıyla ilgili bilgi ve birikimlerini aktardılar. Öğrencilere sınav teknikleri hakkında bilgi veren Uluslararası Final Üniversitesi Rektör Danışmanı ve Rehberlik Uzmanı Murat Aydın, öğrencilerin sınav stresini azaltacak noktalara değindi.

 

Üniversite sınavında motivasyonun önemine değinen Uluslararası Final Üniversitesi Rektör Danışmanı Hüseyin Arslantürk ise, öğrencilerin Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testleri’ne (AYT) motive olmuş şekilde girmeleri gerektiğini belirtti. Üniversite hazırlık aşamasında öğrencilerin sınavı kazanama kaygısı taşıdığını dile getiren Arslantürk, öğrencilere motivasyon konusunda yol gösterici bilgiler aktardı.

 

Gazipaşa Final Akademi Anadolu Lisesi Müdürü Şah İsmail Aydoğdu, Uluslararası Final Üniversitesi Rektör Danışmanları Hüseyin Arslantürk ve Rehberlik Uzmanı Murat Aydın’a vermiş oldukları bilgilerden dolayı teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —