“AMACIMIZ HALKA HİZMET ETMEK”

Muhtarların talebi üzerine Sugözü-Belbaşı arasındaki yolda devam eden iyileştirme çalışmasında yaşanan hafriyat sıkıntısını çözen Başkan Doğan, “Amacımız halka hizmet etmek, amacımız birlikte hizmet üretmek” dedi.

GÜNCEL 19.02.2020 12:02:25 0
“AMACIMIZ HALKA HİZMET ETMEK”

AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, muhtarların ve vatandaşların talebi üzerine Sugözü Mahallesi ile Belbaşı Yaylası arasındaki yolun iyileştirme çalışmalarına katkı sunmak için harekete geçti.  Çalışmaların devam etmesi için hafriyat sorununu çözen Başkan Ali Doğan, “Amacımız halka hizmet etmek, amacımız birlikte hizmet üretmek” dedi. Konuyla ilgili bilgi veren Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, “Geçtiğimiz günlerde 20’ye yakın muhtarımız yanıma gelerek,   yayla yolunun yapılmasıyla ilgili hafriyat ihtiyacı olduğunu söylediler. Hafriyat orman alanlarından alınıyor. Belediyenin başka malzeme alabileceği yer de yok. Ormana zarar vermeden bir yerden malzeme alınması lazım için ormanın müsaade etmesi gerekiyor. Dolayısıyla muhtar ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda yetkililerimizle gidip malzeme alınacak yere baktık.  Oradaki yol yapım çalışmalarının sekteye uğramadan,  aksamaya uğramdan devam etmesi için görüşmelerimiz devam ediyor. Malzeme alınacak yeri tespit ettik. İnşallah malzeme alınmasını temin edeceğiz” dedi.

 

YAPICI OLMAYA DEVAM EDİYOR

 

Yolun kesintisiz yapılması ve tadilatıyla ilgili çalışmalara her zaman katkı sunacaklarını söyleyen Doğan, “Yolun kesintisiz yapılması, tamiratı ve tadilatıyla ilgili çalışmalara her zaman açıkladığım gibi katkı sunacağız. Amacımız bir taş koymak, amacımız halka hizmet etmek, amacımız birlikte hizmet üretmek. Yoksa burada oturup,  ‘O bu patiden, o şu partiden, bunu büyükşehir yaptı, diğerini küçük şehir yaptı, bunu ben yaptırmam, bunu ben yaptım’ gibi cümleler önce millete zarar verir. Sonra partilerimize zarar verir. Sonra vatandaşın siyasete olan güvenini azaltır. Dolayısıyla biz yapıcı olmak kaydıyla her türlü çalışmanın altına imza atmaya hazırız. Bu çalışmalarımız millet adına, kamuoyu menfaatine devam edecek. Dünde o çalışmalarımızın bir örneğini sergiledik. İnşallah iyi olur, yollar güzelleşir. Oradan ormanın araçları da vatandaşlar da geçiyor. O yolu kullanan herkes yolun yapılmasından memnun olacaktır. Çünkü kaza riski azalacak. Araçların daha rahat gelip geçmesi sağlanacak. Millet yolu daha iyi kullansın istiyoruz, amacımız hizmet etmek” diye konuştu.