Tarih: 18.02.2020 13:23

HEDEF 600

Facebook Twitter Linked-in

İYİ PARTİ Gazipaşa İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz, İYİ Parti’nin Gazipaşa’daki çalışmaları hakkında bilgi verdi. Üye kayıtları ve kongre gündemine ilişkin açıklama yapan Yılmaz, İYİ PARTİ Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer’in ortaya koyduğu üye hedefine ulaşmak için çalıştıklarını dile getirdi. Gazipaşa’da 400’e yakın üyelerinin bulunduğuna dikkat çeken Başkan Yılmaz, İYİ Parti Gazipaşa İlçe Kongresinin nisan ayı içinde yapılacağını söyleyerek, “Gazipaşa’da üye kayıtlarımız her gün yoğun bir şekilde yapılmaya devam ediyor. Halkımızın partimize yoğun bir teveccühü var. Biz de bu süreçte İl Başkanımız Sayın Yavuz Temizer ve İYİ Parti Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda üye kayıt çalışmalarımızı yapıyoruz. İYİ Parti Gazipaşa İlçe Kongremiz Allah nasip ederse nisan ayı içinde gerçekleşecek. Kongremiz tarih olarak tam belli değil” dedi.

 

“HEDEFİ YAKALAYACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM”

 

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın’ın 'Alanya’da, yüzde 10'luk üye kotasını doldurduktan sonra ilçe kongresinin yapılacağını açıklamıştı. Konunun hatırlatılması üzerine konuşan İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz, “Bu konu da yasal bir zorunluluk yok. Yani yüzde 10’luk baraj yakalanmadı diye kongre yapılamaz diye bir zorunluluk yok. İl Başkanımız Sayın Yavuz Temizer’in bir hedefi vardı. 24 Haziran seçimlerinde aldığımız 250 bin oyun karşılığında, Antalya’da 25 bin üye yapmayı hedefliyoruz. Gazipaşa’da İYİ Parti 6 bin oy aldı. Bunun yüzde 10’luk dilimi 600 yapar. Bu hedef, il başkanımız tarafından konulmuş temsili bir hedeftir. Biz bu hedefe ulaşmak için çalışıyoruz. Nisan ayına kadar il başkanımızın hedefini Alanya ve Gazipaşa’nın yakalayacağını düşünüyorum” diye konuştu.

 

“400’E YAKIN ÜYEMİZ VAR”

 

İYİ Parti’nin Gazipaşa’da 300’ün üzerinde 400’e yakın üyesinin olduğunu dile getiren Yılmaz, “Bazı kayıtlarımız sisteme hala düşmedi. Ancak bizim yaptığımız kayıtlar 400’ü geçti. Sistemde görünen 300’ün üzerinde 400’e yakın üyemiz var. Biz üye sayısını arttırıp hem il başkanımızın hedefini tutturmayı hem de kongrelerimizi daha demokratik ortamlarda yapmayı istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“SEÇMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

 

Son olarak İYİ Partili seçmenine seslenen İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz, “Bizlere göstermiş oldukları yakın, ilgi, alaka ve teveccühten dolayı tüm seçmenlerimize teşekkür ediyorum. İYİ Parti yöneticileri olarak onlara layık olmaya çalışacağız, çalışmalarımız bu noktada ilerliyor. Demokratik sisteme yeniden geçiş adına başlatılan bu süreçte, biz de İYİ Parti Gazipaşa İlçe Teşkilatı olarak, genel merkezimize destek olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —