RUHSAT SEFERBERLİĞİ

Gazipaşa Belediyesi, ruhsatsız yapı ve iş yerlerine taviz vermiyor. Ruhsat harekatına başladıklarını belirten Zabıta Müdürü Fatih Uysal,3 ay gibi bir süre içerisinde ilçede ruhsatsız iş yeri bırakmayacaklarını dile getirdi.

YEREL 13.02.2020 17:40:49 0
RUHSAT SEFERBERLİĞİ

GAZİPAŞA Belediyesi, ilçe genelinde ruhsat seferberliği başlattı. Ruhsatsız yapı ve iş yerlerine taviz vermeyen Gazipaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Gazipaşa’da denetimlerini sıklaştırdı. Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarını genişleten ekipler, ilçe genelinde ruhsatsız iş yeri bırakmamak için rutin denetim gerçekleştiriyor.

 

80 İŞ YERİ DENETLENDİ

 

Başkan Yılmaz’dan gelen talimat doğrultusunda ruhsat kontrolüne başlayan Gazipaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, dün gün boyu yaklaşık 80 iş yerinde denetim yaptı.  Gazipaşa’da ruhsat seferberliğine başladıklarını belirten Zabıta Müdürü Fatih Uysal, amaçlarının yaklaşık 3 ay gibi bir süre içerisinde ilçede ruhsatsız iş yeri bırakmamak olduğunu söyledi. Bu süre zarfında iş yeri ruhsatı olmayanların ruhsatlandırılacağını ifade eden Uysal, 'Gazipaşa’da ne kadar ruhsatsız işyeri varsa,  bu denetimlerle birlikte ortaya çıkarıyoruz. İşyeri açama ve çalıştırma ruhsatı olmayan esnafların mağdur olmamaları için belediyemiz zabıta müdürlüğüne müracaat etmeleri rica olunur ' dedi.