AK PARTİ KONGRESİ 21 MART’TA

AK Parti Gazipaşa İlçe Teşkilatı’nın merakla beklenen kongre tarihi belli oldu. Gazipaşa ilçe kongresi 21 Mart cumartesi günü yapılacak.

YEREL 13.02.2020 17:39:38 0
AK PARTİ KONGRESİ 21 MART’TA

2023’TE yapılacak seçimlere 'bambaşka bir AK Parti' oluşturarak katılmayı hedefleyen AK Parti, il ve ilçelerde yoğun bir çalışma içine girdi. Özellikle Antalya’da kaybedilen, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin geri kazanılması için 2023 seçimlerinin startını erken veren AK Parti, bir yandan da devam eden kongre sürecine yoğunlaştı. Birçok ilçede toplantı yapan AK Parti il yönetimi, ilçe teşkilatları üzerindeki çalışmalarına da ağırlık verdi. Parti içi çalışmalarına yoğunluk veren AK Parti’de, ilçe kongrelerini tarihleri netleşti. Delege seçimlerini Aralık ayında tamamlayan AK Parti Gazipaşa İlçe Teşkilatı, kongre takvimini beklemeye başlamıştı. AK Parti Gazipaşa İlçe Teşkilatı’nın olağan kongresinin 21 Mart Cumartesi günü gerçekleştirileceği öğrenildi.  Kongre tarihinin belli olmasının ardından gözler adayın kim olacağına çevrildi. İlçe Başkanlığı’nın en güçlü adayı geçtiğimiz yıl göreve gelen İlçe Başkanı Ali Doğan olarak görülürken, Bakan Doğan’a henüz rakip çıkmadı. 

 

DOĞAN DEVAM EDECEĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

 

AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, 5 Aralık 2019 tarihinde basın mensuplarına kongre gündemiyle ilgili açıklamalarda bulunmuştu burada İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ve kensinin yeni dönemde başkanlığa devam edeceği söyleyen Doğan, şu ifadeleri kullanmıştı: “Antalya İl Başkanımız Sayın İbrahim Ethem Taş, il başkanlığı konusunda devam kararı alınan il başkanları arasında. Şu anki bilgim bu. Aynı bilgiyi İbrahim Ethem Taş başkanım, Gazipaşa içinde benim ilçe başkanlığımın devam edeceğini teyit etti. Şu anda hem Ethem Taş başkanım hem de ben göreve devam edeceğiz. Şu anda böyle gözüküyor. Bu konuda genel merkezimizin ve il başkanımızın teveccühüne çok teşekkür ediyorum. Bu görevi 1 yılı aşkındır götürüyoruz. Halkımızın tamamını kucaklayacak bir yönetim ve teşkilat oluşturduk.  Biz Gazipaşa halkının mutluluğu için çalışıyoruz. Gazipaşa için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Gazipaşa için nasıl bir duruş sergilememiz gerekiyor onun heyecanı ve arayışı içindeyiz.”