Tarih: 12.02.2020 14:20

'GAZİPAŞA’NIN ARKASINDAYIZ'

Facebook Twitter Linked-in

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Antalya İl Yöneticisi Avukat Buğra Özçelik, yeni İl Başkanı Nusret Bayar tarafından Ömer Güven’in görevden alınacağı iddialarını yalanladı. Pazar günü Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi’nde yapılan kongrenin sonucuna göre CHP İl Başkanlığına seçilen Nusret Bayar’ın yönetim listesinde bulunan Buğra Özçelik, “Gazipaşa ilçe başkanı ve yönetimiyle yerel iktidarımızı korumak ve bundan aldığımız güçle genel iktidara ulaşacağımızın bilincindeyiz” ifadelerini kullandı.

 

GAZİPAŞA’DAN GENEL İKTİDARA

ULAŞACAĞIMIZIN BİLİNCİNDEYİZ

 

Kongrenin; barış, huzur ve kardeşlik içinde geçtiğini ifade eden Özçelik, “Barış, huzur ve kardeşlik içerisinde geçirdiğimiz kongremizde Cumhuriyet Halk Partimize yakışır biçimde tüm örgütümüzle el ele kol kola omuz omuza tamamladık. Nifak tohumu değil, barış sevgi iktidar tohumlarının atıldığı kongremiz sonunda bu tip iddiaların çıkmasını manidar buluyoruz. Bizler Gazipaşa delegasyonun kararının arkasında durduk ve durmaya devam ediyoruz. Gazipaşa ilçe başkanı ve yönetimiyle yerel iktidarımızı korumak ve bundan aldığımız güçle genel iktidara ulaşacağımızın bilincindeyiz” dedi.

 

ÖRGÜTLÜ MÜCADELEMİZ BOZULMAYACAK

 

Türkiye’de iktidar olmak için 19 ilçe ve 912 mahalle omuz-omuza mücadele edeceklerini dile getiren Özçelik, “19 ilçemizde, 912 mahallemizde hep birlikte çalışacağız. Tüm Antalya’yı adım adım gezeceğiz. Birlikte yönetmek, hep birlikte karar vermek için yola çıktık! Antalya; yoldaşlığın, dayanışmanın, örgütlü mücadelenin şehri olacak. Hep birlikte başaracağız! İktidar için omuz omuza mücadele edeceğiz. AKP iktidarına, tek adam rejimine karşı 19 ilçe örgütümüzle omuz omuza iktidara yürüyoruz. Söz konusu iddialar örgütlü mücadelemizi hiçbir şekilde bozamayacak” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —