'CHP BUNU KABUL ETMEZ'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven’in görevden alınacağı iddiaları hakkında konuşan CHP Gazipaşa Belediye Meclis Üyesi Avukat Onur Demir, “CHP’nin ve CHP tabanının böyle bir eylemi kabul etmeyeceğini b

YEREL 12.02.2020 14:19:23 0

ANTALYA’DA ve Gazipaşa kamuoyunda konuşulan, 'CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar’ın; CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven’i görevden alacağı' iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Konuşulan iddialar parti tabanını rahatsız ederken, konuyla ilgili açıklama yapan CHP Gazipaşa Belediye Meclis Üyesi Avukat Onur Demir, konuşulan iddiaların CHP içinde olmayacağını ve böyle bir eylemi parti tabanının kabul etmeyeceğini dile getirdi.

 

“CHP HER ZAMAN DEMOKRASİ İÇİN MÜCADELE EDER”

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin her zaman mücadele ettiğine dikkat çeken CHP Gazipaşa Belediye Meclis Üyesi Avukat Onur Demir, “Kurultay bizim için birleştirici güçtür. Böylesi bir tasarrufun partimizde olamayacağını; tabanın böyle bir eylemi kabul etmeyeceğini bildiririm. Kaldı ki il yönetiminin böyle bir düşüncesi olduğunu da düşünmüyorum. CHP her zaman demokrasi için mücadele eder” şeklinde konuştu.