GÖRGÜLÜ’DEN 'GÖREVDEN ALMA' AÇIKLAMASI

CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar’ın; CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven’i görevden alacağı iddiaları hakkında konuşan Vural Görgülü, “Hiç kimse merak etmesin; birileri o adayı bu adayı destekledi diye görevden alınmaz??

YEREL 12.02.2020 14:18:24 0
GÖRGÜLÜ’DEN

GAZİPAŞA’DA, 16 Aralık’ta yapılan CHP İlçe Kongresinde CHP ilçe Başkanı Adayı olan Vural Görgülü, CHP İlçe Başkanı Ömer Güven’in görevden alınıp, kendisinin göreve getirileceği iddiaları karşısında rahatsızlık duyduğunu belirtti. Cumhuriyet Halk Partisi’nde kişisel sorunlardan dolayı hiçbir kimsenin görevden alınamayacağını savunan Görgülü, “Cumhuriyet Halk Parti'sinde görevden alma gibi ağır sonuçlar, kişisel sorunlardan değil parti tüzüğümüzün disiplinle ilgili 70 maddesinde tarif edilmiştir” dedi.

 

CHP’YE YAKIŞMAZ

 

Kamuoyunda konuşulan iddiaları sert bir dille eleştiren Görgülü, konuşulan iddiaların CHP’ye yakışmayacağını dile gele getirerek, “Kaldı ki böyle bir yorum niyet okuma hem şahsıma hem de yeni seçilen İl Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize hakarettir. Bu konuyu basında haber yapanlar ya da yaptıranlar keşke nedenlerini ve kaynaklarını yazsalardı daha sağlıklı yorum ve analizde bulunurlardı. Bu yazıyı gazetede okuyunca ''korku'' kelimesi geldi aklıma. Herkesin iç dünyasında bazı korkuları vardır. Bazılarını kendi kendine ben suç işlemedim ki diye kendi kendilerini motive etmeye çalışır ve bundan kurtulur. Çünkü suç işlememiştir. Bazıları da sarmalın içindedir ve o sarmaldan kurtulmak istese de iç dünyası ve ruh hali buna izin vermez. O yüzden sorun büyüktür. Psikolojik tedavi gerektirir” diye konuştu.

 

KİMSE FARKLI ADAYI DESTEKLERİ DİYE GÖREVDEN ALINMAZ

 

Hiç kimse merak etmesin; birileri o adayı bu adayı destekledi diye görevden alınmaz. Ben şahsım adına böyle bir olayı siyasi yaşamımda hiç görmedim, duymadım. Partiyi yıpratmak isteyenler olabilir.  Bilinmelidir ki M. Vural Görgülü asla bir tezgahın içinde olmamıştır ve olmayacaktır” diye konuştu.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27