USTA OYUNCALAR GAZİPAŞA’DA SAHNE ALACAK

usta oyunculardan oluşan bir ekiple İzmir’den Gazipaşa’ya gelen Tiyatro Cepte ekibi, 13 Şubat Perşembe günü Gazipaşalı tiyatroseverlere buluşacak. Birbirinden değerli usta oyuncuların yer aldığı ekip, Bir Okul Yaptıralım isimli çocuk

KÜLTÜR & SANAT 11.02.2020 12:37:01 0
USTA OYUNCALAR GAZİPAŞA’DA SAHNE ALACAK

GAZİPAŞA Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü’nün katkılarıyla Gazipaşa’ya gelen Tiyatro Cepte ekibi, 13 Şubat Perşembe günü Gazipaşa halkıyla buluşacak. Bir Okul Yaptıralım isimli çocuk oyunu ve Bahaneler isimli kabare oyununu Belediye Kültür Merkezi’nde sergileyecek. Bizimkiler dizisinden 'Benim Adım Cemil' karakterini oynayan Uğurtan Sayıner ile 'Tertip' tiplemesini yapan Mehmet Gülerbaşlı ve Fıkralarla Türkiye’de gösterdiği performansla tanınan Şehmus Yığın’nın aralarında bulunduğu 9 kişilik ekip, Gazipaşalı tiyatroseverlerle bir araya gelecek.

 

İLK OYUN ÇOCUKLAR İÇİN

 

Birbirinden değerli usta oyuncuların yer aldığı ekip, ilk olarak Şehmus Yığın’ın yazıp yönettiği Bir Okul Yaptıralım isimli çocuk oyununu sergileyecek. Oyun, 13 Şubat Perşembe günü saat 17.00’de sahnelenecek.

 

'BAHANELER' SAAT 20.00’DE

 

Bizimkiler dizisinden 'Benim Adım Cemil' karakterini oynayan Uğurtan Sayıner tarafından yazılan ve yönetilen Bahaneler isimli iki perdelik komedi oyunu ise aynı gün saat 20.00’de seyirciyle buluşacak. Her iki oyuna da Gazipaşa halkını davet eden Oyuncu Şehmus Yığın, “Biz Tiyatro Cepte ekibiyiz. İzmir’den geliyoruz. 13 Şubat Perşembe günü saat 17.00’de Bir Okul Yaptıralım isimli çocuk oyunu sergileyeceğiz. Aynı akşam saat 20.00’de yetişkinler için Bahaneler isimli kabare oyununu sergileyeceğiz. Bizimkiler dizisinden 'Benim Adım Cemil' karakterini oynayan Sayın Uğurtan Sayıner, yine Bizimkiler dizisinden 'Tertip' tiplemesini yapan Mehmet Gülerbaşlı ve ben Fıkralarla Türkiye’den Şehmus Yığın diğer 9 kişilik ekip arkadaşlarımızla birlikte Gazipaşa’da sahne alacağız. 13 Şubat Perşembe günü tüm Gazipaşalıları oyunumuza bekliyoruz” dedi.

 

BİLETLER SATIŞTA

 

13 Şubat Perşembe günü saat 17.00’de sahnelenecek Bir Okul Yaptıralım ve aynı gün akşam saat 20.00’de sergilenecek Bahaneler isimli oyunun biletleri satışa çıktı. Tiyatroseverler oyunların biletlerini; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Örgütü, Eğitim Sen Gazipaşa Şubesi ve Gazipaşa Kültür Merkezi’nden temin edebilecek.