CHP’DE BAYAR DÖNEMİ

CHP Antalya İl Başkanlığı'nın 37'inci Olağan Genel Kurulu tamamlandı. Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi'nde yapılan seçimi, Nusret Bayar kazandı.

SİYASET 10.02.2020 15:17:51 0
CHP’DE BAYAR DÖNEMİ

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) 37. Olağan Antalya İl Kongresi dün Konyaaltı Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi’nde yapıldı. Kongrede il başkanlığı için mevcut İl Başkanı Ahmet Kumbul ve Nusret Bayar yarıştı. Kumbul seçimlere mavi, Bayar ise beyaz listeyle girdi. Kongre saat 10.00’da; Kongre Başkanlık Kurulu Seçimi ile başladı. İstiklal Marşının okunması ve saygı duruşunun ardından çalışma ve hesap raporu okunarak ayrı ayrı ibra edildi.  İl Başkan adaylarının konuşmasının arından İl başkanı, il yönetimi, il disiplin kurulu ve kurultay delegelerinin seçimine geçildi. Saat 17.00’de başlayan oylama saat 18.00’de sonra erdi. CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven ve Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ında katıldığı kongrede; 16 Gazipaşalı delege oy kullandı.

YENİ BAŞKAN BAYAR OLDU

 

Yapılan oylama sonunda geçersiz oy çıkmazken Nusret Bayar 335 oy alarak CHP Antalya’nın yeni il başkanı oldu. Bayar’ın rakibi Ahmet Kumbul’a sandıktan 292 oy çıktı. Yeni İl Başkanı Bayar, kendisine destek veren vermeyen herkese teşekkür edere, “Teşekkürler yol arkadaşlarım. Teşekkürler Cumhuriyet Halk Partisi’nin, halkın iktidarı için gecesini gündüzüne katan emekçileri. Teşekkürler Kaş’tan Gazipaşa’ya 19 ilçemizde emek veren partimizin değerli evlatları. Kaybedenin olmadığı bu demokrasi şöleninde, bana ve ekibime verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederim. Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olmuştur. AKP iktidarına, tek adam rejimine karşı el ele, kola kola, omuz omuza, yoldaşça, kardeşçe mücadele edeceğiz. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi” dedi.

 

“KAZANAN CHP OLSUN”

 

Sonucun Cumhuriyet Halk Partisi’ne hayırlı olması temennisinde bulunan CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven, “CHP Antalya İl Başkanlığı'nın 37'inci Olağan Genel Kurulu sonucu, partimize hayırlı olsun. Sonuç her ne olursa olsun kazanan CHP olsun” şeklinde konuştu.