BELEDİYENİN TAVİZİ YOK

İstiklal Mahallesi Rasih Kaplan Caddesi üzerinde bulunan, aralarında tekstil ve gıda satışı yapan seyyar satıcılar, cadde üzerindeki tezgahlarını kaldırdı.

GÜNCEL 10.02.2020 15:17:52 0
BELEDİYENİN TAVİZİ YOK

GAZİPAŞA Belediyesi, ruhsatsız yapı ve iş yerlerine taviz vermiyor.  İstiklal Mahallesi Rasih Kaplan Caddesi üzerinde bulunan, aralarında tekstil ve gıda satışı yapan seyyar satıcılar, cadde üzerindeki tezgahlarını kaldırdı.  Önceki hafta satıcılara tebligat gönderen ve 6 Şubat Perşembe günü satıcıların bulunduğu alandan ayrılması için bölgeye giden zabıta ekipleri, ellerinde ürün bulunan ve dükkan kiralayacak imkanları olmadıklarını belirten satıcılara hafta sonuna kadar süre vermişti. Aradan geçen süre zarfında bulundukları yerden ayrılan satıcılar, tezgahlarını kaldırarak fark noktalarda kiraladıkları dükkanlarına taşındı.

 

BELEDİYE RUHSATSIZ İŞ YERLERİNE TAVİZ VERMEYECEK

 

Yaşanan gelişmeler hakkında bilgi veren Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, ruhsatsız iş yerlerine taviz vermeyeceklerini belirtti. Satıcılar hakkında şikayet olduğunu ifade eden Yılmaz, “Ruhsatsız burada hiç kimsenin işyeri açmasına izin vermeyiz. Bir kişiye izin verirseniz hak sahibi olur.  Sonra başkası gelir, bende isterim, bende isterim der ve önüne geçemezsiniz. Ruhsatlı biliyordum. Çünkü biz göreve gelmeden önce orada vardılar. Hiçbirinin ruhsatı yokmuş. Haklarında şikayet var. Bizde gereğini yapacağız, kaldıracağız. Bu hafta sonuna kadar kaldırırlar diye bekliyoruz” şeklinde konuşmuştu.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27