CAMİYE GİDEN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

Gazipaşa’da ‘Camiyi Seviyoruz, Namazla Buluşuyoruz ‘ projesinin sonuna gelindi. Yeni Cami’de düzenlenen kapanış programına katılan İlçe Müftüsü Yunus Erdoğan, öğrencilere hediye verdi.

GÜNCEL 4.02.2020 11:38:44 0
CAMİYE GİDEN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

DİYANET İşleri Başkanlığı tarafından yurt genelinde 18 Ocak- 2 Şubat 2020 tarihleri arasında ‘Camiyi Seviyoruz, Namazla Buluşuyoruz ‘ projesi hayata geçirildi. Yarıyıl tatilinde ilk ve ortaokuldaki öğrencilere camiye gitme ve cemaatle namaz kılma alışkanlığı kazandırılması hedeflenen proje, ilçemizde de uygulandı.  Yeni Cami’de düzenlenen kapanış programında, ilçe bazında ödül alan öğrencilere hediyeleri verildi. 

 

ERDOĞAN’DAN TEBRİK

 

Programa katılan İlçe Müftüsü Erdoğan,  projeye katılan öğrencileri kutladı. Erdoğan, 'Sabah namazları dâhil tüm vakitlere katılan çocuklarımızın hepsi bizim için birincidir. Diğer camilerimizde olduğu gibi Merkez Cami ve Dr. Mehmet Fahri Leylek Hal Cami’nde bu projemize katılan öğrencilerimizi kutlarım. Edinmiş oldukları alışkanları devam ettirmelerini temenni eder, vatanımıza milletimize ve aile bireylerine hayırlı evlat olmalarını Cenab-ı Hak'tan niyaz ederim' dedi.

 

HEDİYELER VERİLDİ

 

Çocukların 15 günün sonunda aldıkları puanlarla kazandıkları hediyeleri veren İlçe Müftüsü Yunus Erdoğan, 'Bu projemizdeki amaç, çocuklarımızın namaz vakitlerini değerlendirmelerini sağlamak, ezberlerini ve dualarını tazelemek, birbirlerine kaynaşmalarını sağlamaktı. Maddi manevi destek olan esnafımıza, cemaatimize ve ödül törenine ev sahipliğinden dolayı Yeni Cami İmam-Hatibi Hüseyin Abdullah Özcan hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Allah kendilerinden razı olsun' diye konuştu.