BELEDİYE GERİ İSTEMİŞ

Hastanenin dik yokuşundan çıkmakta zorlanan hasta ve yaşlıların, hastane önüne taşınmasında kullanılan aracın akıbeti belli oldu. Belediyenin talebi üzerine aracın geri iadde edildiği öğrenildi.

GÜNDEM 3.02.2020 12:40:19 0
BELEDİYE GERİ İSTEMİŞ

GAZİPAŞA Devlet Hastanesi’nin dik yokuşundan çıkmakta zorlanan hasta ve yaşlılar için hastane önüne koyulan ‘golf aracı’ olarak tabir edilen elektrikli taşıma aracının,  bir süredir ortalıkta olmaması vatandaşlar tarafından merak konusu olmuştu. Hasta ve yaşlıların hizmetinde kullanılan aracın, Gazipaşa Belediyesi tarafından Gazipaşa Devlet Hastanesi’nden resmi yazıyla istendiği öğrenildi. Hastalar yararına kullanılan ve bir süredir ortalıkta olmayan aracın,  belediye tarafından nerde ve hangi hizmette kullanılacağı da bir diğer merak konusu oldu.

 

BELEDİYEYE GERİ İADE EDİLDİ

 

Geçtiğimiz yıl Gazipaşa Belediyesi, Gazipaşa Devlet Hastanesini kullanan hastalar için hastane önüne elektrikli taşıma aracı koymuştu. Belediye personelinin kullandığı araçla, hastane girişindeki güvenlik noktasından hastane önüne hastalar ve yaşlılar taşınıyordu. Hastanenin dik yokuşundan çıkmakta zorluk çeken hasta ve yaşlılar yorulmadan bu araçla hastane önüne kadar getiriliyordu. Bir süredir hastanede görülmeyen aracın akıbeti hastalar tarafından merak konusu olmuştu. Aracın, Gazipaşa Belediyesi tarafından Gazipaşa Devlet Hastanesi’nden resmi yazıyla istendiği öğrenildi.

 

“TAKDİR BELEDİYENİN”

 

Gazipaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Adil Çelik, aracın belediyeye geri iade edildiğini söyledi. Başhekim Çelik, “Belediye başkanlığım döneminde hastalarımızdan, özellikle yaşlılarımızdan bu yokuşu çıkmakta zorlandıkları yönünde serzenişler alıyorduk. Bunun üzerine hasta ve yaşlılarımızı taşımak için bu aracı almıştık. Hastanede ring atıyordu. Belediye resmi bir yazıyla aracı bizden geri talep etti. Belediyenin aracıydı, belediyeye aracı geri iade ettik. Araç giderken çalışıyordu, şu anki akıbetini bilmiyorum. Takdir belediyenin” dedi.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27