BOZUK YOL 27 GÜNDÜR GEÇİT VERMİYOR

Gürçam Mahalle Muhtarı Fatih Çağlayan, Gürçam Mahallesi ve Dere Mevkiini birbirine bağlayan yolun yaklaşık bir aydır bozuk olduğu belirterek, “27 gündür yolumuzun açılmasını bekliyoruz” dedi.

GÜNCEL 3.02.2020 12:38:23 0
BOZUK YOL 27 GÜNDÜR GEÇİT VERMİYOR

GAZİPAŞA’DA ocak ayında yaşanan şiddetli sağanak yağışlardan dolayı birçok mahallenin yollarında bozulma meydana geldi. İlçe merkezine 28 kilometre uzaklıkta bulunan Gürçam (Bilos) Mahallesi de yolları bozulan mahalleler arasında bulunuyor. Gazipaşa’yı selin vurduğu 6 Ocak tarihinde mahallede etkili olan şiddetli yağışlar, birçok noktada göçüklerin yaşanmasına neden oldu. Şiddetli yağışlardan dolayı, Gürçam Mahallesi ve Dere Mevkiini birbirine bağlayan yolun yaklaşık bir aydır kapalı olduğu ileri sürüldü. Yolun çeşitli noktalarda yaşanan göçükler nedeniyle ulaşıma geçit vermediğini akran Mahalle Muhtarı Fatih Çağlayan, yolun ulaşıma açılması için belediye ekiplerinin yapacağı çalışmaları bekliyor.

 

ÇEŞİTLİ NOKTALARDA GÖÇÜK VAR

 

Gürçam Mahallesi ile Dere Mevkiini bağlayan yolun bir kilometrelik kısmında çeşitli noktalarda göçük olduğunu iddia eden Muhtar Çağlayan, “6 Ocak’ta yaşanan sel felaketinin ardından bu yana yol ulaşıma kapalı. Biz sıkıntımızı belediyeye bildirdik.  Yolun açılması için paletli bir kepçe kiraladıkları söylediler. Ancak çalışma yapacak her hangi bir iş makinesi mahallemize gelmedi. Yollarımız kapanalı neredeyse bir ay olacak. Ama gerekli çalışmalar yapılmadı” diyerek, yaşanan duruma tepki gösterdi.