ADD’DEN İDDİALI KADRO

ADD Gazipaşa Şubesi, 9 Şubat Pazar günü yapılacak olağan genel kurul öncesi dayanışma ve danışma kahvaltısında bir araya geldi.

GÜNCEL 3.02.2020 12:37:41 0
ADD’DEN İDDİALI KADRO

ATATÜRKÇÜ Düşünce Derneği (ADD) Gazipaşa Şubesi, 9 Şubat Pazar günü yapılacak olağan genel kurul öncesi dayanışma ve danışma kahvaltısında bir araya geldi. Dün sabah saat 10.00’da dernek lokalinde düzenlenen kahvaltıya ADD Şube Başkanı Fehmi Tuncer ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra< dernek üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Hep birlikte kahvaltı yapan ADD üyeleri, önümüzdeki Pazar günü yapılacak kongre öncesinde fikir alışverişinde bulundular.

 

ADD Şube Başkanı Fehmi Tuncer, kahvaltıya katılanlara derneğin faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Geçmiş dönemde çalıştıkları tüm yönetici arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Tuncer, “Göreve geldiğimiz günden buyana görev yaptığımız tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte derneği her zaman bir daha adım ileri taşımak için çalıştık. Bunu da başardığımızı düşünüyorum, ancak hayal ettiklerimizin çok daha gerisindeyiz. Yapacak daha çok işimiz var, bunu da üyelerimizin desteğiyle başarabiliriz. Yeşilyurt’taki ceviz bahçemizi tamamladık, gençlik kampımızı da tamamlamak için çalışıyoruz. Önümüzdeki dönem kültür merkezi hayalimizi gerçekleştirmek için temelini atmayı planlıyoruz. Öğrencilerimize gıda, barınma ve burs desteğimizi arttırarak devam ettirmek istiyoruz. Lokalimizde karavanamız her gün kaynıyor. Sosyal ve kültürel etkinliklerimiz de devam ediyor. Pazar günü yapılacak kongrede yeni bir yönetimle yola devam edeceğiz. Sizlerden derneğe daha çok sahip çıkmanızı ve yönetime desteğinizi hissettirmenizi istiyorum” dedi.

 

9 Şubat’ta yapılacak kongrede Fehmi Tuncer’in yeniden aday olacağı yönetiminde ise Cemburak Özgenç, N. Güray Başeğmez, Fazıl Taşlı, Yavuz Çetin, Nihat Çelenoğlu ve Ebru Şen gibi önemli isimlerin yer alması bekleniyor.