Tarih: 28.01.2020 11:56

MHP'DEN ALANYA ÇIKARMASI

Facebook Twitter Linked-in

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi(MHP) Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi ve yönetimi, MHP’li Alanya Belediyesi’nin Elazığ için düzenlediği yardım kampanyasına destek verdi.  Deprem bölgesinde yaşanan acıyı paylaşmak için toplanan battaniye, kalın giyecek gibi çeşitli eşyaları Alanya Belediyesi’ne teslim eden Başkan Terzi, daha sonra MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan’ı ziyaret etti.

 

“ÇORBADA TUZUMUZ BULUNSUN İSTEDİK”

 

MHP İlçe Başkanı Numan Terzi, Elazığ’da meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremin ardından,  Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen yardım kampanyasına destek vermek için Alanya’ya gitti.  Konuyla ilgili konuşan Terzi, “MHP İlçe Teşkilatı olarak depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum. Bizde MHP İlçe Teşkilatı olarak, Alanya Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu yardım kampanyasına destek olduk. Çorbada bizim de tuzumuz bulunsun istedik. Battaniye, kışlık giyecek gibi çeşitli yardım malzemelerini elimizden geldiği kadar topladık. Alanya’ya götürerek Belediye Başkanı’na teslim ettik. Topladığımız malzemeler, Alanya Belediyesi’nin TIR’ı ile gerekli yerlere ulaşacak” dedi.

 

TÜRKDOĞAN’A ZİYARET

 

Daha sonra MHP Alanya İlçe Başkanı Türkdoğan’ı makamında ziyaret eden Terzi,  “Alanya İlçe Başkanımız Mustafa Türkdoğan’ı ziyaret ederek hasbıhal ettik. Kendisine misafirperverliği için teşekkür ederiz” dedi. MHP Alanya İlçe Başkanı Türkdoğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gazipaşa İlçe Başkanımız Numan Terzi ve ekibi teşkilatımızı ziyaret etti. Alanya Belediyemizin,  Elazığ depremi yardım kampanyasına verdikleri destekten dolayı kendilerine teşekkür ettik” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —