DÜĞÜN SALONU YENİ KONSEPTİYLE HİZMETTE

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’ne ait düğün salonunda tadilat çalışması sona erdi. Halkın hizmetine sunulan salon, yeni konseptiyle vatandaşların büyük beğenisini topladı.

YEREL 27.01.2020 11:48:55 0
DÜĞÜN SALONU YENİ KONSEPTİYLE HİZMETTE

GAZİPAŞA’DA geçtiğimiz yıllarda hizmete açılan Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin üst katında bulunan düğün ve toplantı solonun başlatılan tadilat tamamlandı. Yenilenen salon, Alpcan Akyüz ve Esra Gülen çiftinin nişan merasimine ev sahipliği yaptı. Yeni görüntüsüyle davetlileri büyüleyen Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi toplantı ve düğün salonu, vatandaşlardan tam not aldı.

 

Alpcan Akyüz ve Esra Gülen çiftinin nişan merasimine katılan Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Şahin, burada bir konuşma yaptı. Solonun öncesine göre daha kullanışlı ve görsel olarak daha güzel olduğunu dile getiren Şahin, “Geçtiğimiz yıllarda açtığımız kooperatif binamızla birlikte hizmete giren toplantı ve düğün salonumuzu yeniledik. Salonumuz daha kullanışlı ve görsel olarak daha güzel oldu. Yenilenen salonumuz, Alpcan Akyüz ve Esra Gülen çiftinin nişan merasiminde hizmete girdi. Salonumuz ilçe halkına hayırlı olsun. Bu vesileyle genç çiftlerimize mutluluk dilerim” şeklinde konuştu.