Tarih: 21.01.2020 11:38

AKŞENER GAZİPAŞA’DA

Facebook Twitter Linked-in

TÜRK siyasetinin 'Topluklu Efesi' olarak bilinen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün Gazipaşa’yı ziyaret etti. İlk olarak İYİ Parti İlçe Teşkilatı’na gelen Akşener; İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Ömer Güven, İYİ Parti ve CHP Gazipaşa Belediyesi meclis üyeleri ile partililer tarafından parti binası önünde çiçeklerle karşılandı. İYİ Parti Gazipaşa İlçe Teşkilatı’nda partililerle kısa süre sohbet eden İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Antalya ziyaretinin sebebini açıklayarak, “Antalya’dan başlayarak Akdeniz, sonra Trakya, Marmara, daha sonra diğer bölgelerimizde ilçeler üzerinden bir çalışma başlattık. Bugün 1’inci günümüz. 31 Martta pek çok büyükşehrin ilçelerini de gezmiştim. Orada Millet İttifakı’nın ortak adaylarına destek vermek amaçlı.  Fakat Antalya’ya sadece merkeze gelmiştim. Şimdi, bugün 5 yarın 5 ilçe olmak üzere 10 ilçemizi tamamlayacağız. Esnaflarımızla bir araya geleceğiz. Vatandaşımızla bir araya geleceğiz. Ondan sonra sırasıyla diğer büyükşehirde benzer çalışmayı yapacağız. Bugün burada ‘Vira Bismillah’ dedik” dedi.

 

“SORUNLARI MECLİSE GETİRİYORUZ”

 

Parti binasında partililerle sohbet eden Akşener, daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulundu. Muhtarlar Derneği’ne uğrayarak muhtarların sorunlarını dinleyen Akşener, kendisine iletilen sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşıyacaklarını söyledi. Muhtarların taleplerini yerine getirmek için çalışacaklarını dile getirdi. Burada muhtarlara konuşan Akşener, “Gündeme taşıdığımız, ekonomiye dair, vatandaşın derdine dair konular dikkat çekiyor. İktidar, özellikle Ak Parti kanadı bakıyor, ‘Ne yapılabilir’ durumuna bakıyor. Çoğunuz gençsiniz ama nispeten siyasi rekabet dediğimiz iş aslında seçmenin talepleri üzerindendir. Biz de mümkün olduğunca, kimseye kötü söz söylemeden, hakaret etmeden, o kavga alanına girmeden sizlerden topladıklarımızı meclise getiriyoruz. Meclis’te İYİ Parti araştırma önergesi getiriyor, kanun teklifi veriyor. Oluyor veya olmuyor. Ama özellikle araştırma önergeleri kamuoyunun dikkatini çekiyor” diye konuştu. 

 

“BİZİM SÖYLEDİKLERİMİZ DİKKAT ÇEKİYOR”

 

Araştırtma önergelerinin, iktidarın da dikkatini çektiğini ifade eden Akşner, “Yani siyasi olarak ‘o ona bunu dedi, bu buna onu dedi’ değil. ‘Çiftçinin böyle bir sorunu var, memurun polisin 3600 sorunu var’ Bizim şu an yaptığımız iş bu. Ben de bunların her birini grup konuşmama koyuyorum. Yani ‘vay sen şusun, sen busun’ değil, biz diyoruz ki, ‘Arkadaş şuralara gözünü döndür, seçmen sen yaparsan sana alkış verir.’ Bu şekilde bir anlayışımız var ve bu yavaş yavaş oturdu. Onun için de söylediklerimiz dikkat çekiyor artık. Söylediklerimizin içinde, kendimize ait bir durum yok. Öyle olunca dikkat çekmeye başladı ve bu siyasi rekabet, sizin sorunlarınız üzerinden yapılır. Sizin sorunlarınızdan yapılan rekabet size yarar” ifadesini kullandı.  

 

“TALEBİNİZİ BAKANLIKLARA İLETEREK TAKİBİNİ YAPABİLİRİZ”

 

Zeytinada Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Şener,  mahallesinde bulunan tapu sorununu İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e aktardı. Yaşanan sorunu takip edecekleri sözünü veren Genel Başkan Akşener, “Bu konunun bilgilerini yazılı olarak iletirseniz, meclis gündemine getirmeden ilgili bakanlıklara ileterek takibini yapabiliriz. Bilgiler alırız, çözülecekse size bildiririz. Çözülmeyecekse, hangi sebepten çözülemeyeceğini size iletiriz. En azından yukarıya iletelim, takibini yapalım” şeklinde konuştu.

 

Mahalle Muhtarları Derneği ziyaretinin ardından esnaf ziyaretlerine devam eden Akşener, Bizim Tostçu iş yeri sahibi İsa Çağlayan’ın dükkanına giderek Çağlayan’la bir süre sohbet etti. Çağlayan’ın fotoğraf isteğini geri çevirmeyen Akşner, Çağlayan’la basına poz verdi. İYİ Parti’nin kurulduğu günden bu yana İYİ Parti için mücadele ettiğini ifade eden Çağlayan, “Bu yola çıktığınız günden bu yana sizin ardınızda yürüyorum. Ölünceye kadar da ardınızdan yürüyeceğim” diyerek Akşener’e olan bağlılığını dile getirdi.

 

Mehmet Oğuz Bulvarı, Belediye İş Hanı ve Cumhuriyet Meydanı’ndaki esnafları ziyaret eden Akşener, Cumhuriyet Meydanı’nda partililerle vedalaşarak Alanya’ya doğru yola çıktı. Dün doğu ilçelerini ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, bugün batı ilçelerini ziyaret edip Antalya’dan ayrılacak.

 

Öte yandan önceki gece saat 23.15 sıralarında Gazipaşa Havalimanı’na inen Meral Akşener'i karşılamaya, İyi Parti Antalya Milletvekilleri Hasan Subaşı, Feridun Bahşi ve Tuğba Vural Çokal, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, İyi Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizel, Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın, Gazipaşa İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz, İYİ Parti Gazipaşa Belediye Meclis Üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve partililer geldi.

 

YILMAZ TEŞEKKÜR ETTİ

 

İYİ Parti İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in ilçemize gelişi ile bizleri onurlandırdığı 20.01.2020 tarihinde, bizleri yalnız bırakmayan; Gazipaşa Belediye Başkanı Sayın Mehmet Ali Yılmaz’a, İYİ Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyelerine, İYİ Parti Kadın Komisyonları ve Gençlik Kollarına, CHP İlçe Başkanı Sayın Ömer Güven’e, Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Sayın Mustafa Şahin’e, Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Hasan Ali Sönmez’e, Gazipaşa Esnaf Odası Başkanı Sayın Yusuf Çelik’e, Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Sayın Ahmet Aman’a, Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Sayın Rafik Akca’ya, mahalle muhtarlarımıza, Gazipaşa Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Sayın Hasan Tuncel’e, Gazipaşa Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Erol Yüksel’e ve tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —