Tarih: 18.01.2020 12:07

GECE YARISI KORKUTAN KAZA

Facebook Twitter Linked-in

GAZİPAŞA’DA meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı. Kaza, dün gece saat 23.45 sıralarında Milli Egemenlik Bulvarı D400 Karayolu üzerinde (Hastane Caddesi) meydana geldi. 07 UY 271 plakalı otomobiliyle Alanya istikametinden Gazipaşa istikametine seyreden Murat Özdemir, aynı yönde seyreden Gizem Çuhadar idaresindeki 07 UAC 92 plakalı otomobili sollamak istedi. Otomobiliyle, Çuhadar’ın kullandığı otomobilin sol tarafına çarpan Murat Özdemir, aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan ve savrulan otomobil, yol kenarında park halinde bekleyen 07 UT 440 ve 07 UB 853 plakalı otomobillere çarparak durabildi. Kazada, araç sürücüleri Gizem Çuhadar ve Murat Özdemir ile Murat Özdemir’in kullandığı araçta bulunan Mesude Özdemir, Necati Poyraz Özdemir, Emirhan Köse ve Uğur Yılmaz yaralandı.

 

ÇOK SAYIDA AMBULANS SEVK EDİLDİ

 

Kazayı gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Alınan ihbarın ardından kaza yerine itfaiye, polis ve çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Murat Özdemir’in kullandığı ve hurdaya dönen araçta sıkışan yaralılar, itfaiye ekipleri tarafından bulundukları yerden çıkartıldı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

 TRAFİK KONTROLLÜ OLARAK SAĞLANDI

 

Polis ekipleri, yaşanan kazanın ardından ikinci bir kaza yaşanmaması için yolda önlem aldı. Kaza nedeniyle hastane caddesinde trafik yoğunluğu oluştu. Trafik akışı tek şeritten kontrolü olarak sağlandı. Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili tahkikat başlattı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —