EĞİTİM PROTOKOLÜ

Gazipaşa Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü arasından ‘Ortak Eğitim Projesi’ protokolü imzalandı. Protokolle Av. Kemal Akça Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri stajlarını ‘Halk Büfe’de yapabilecek.

EĞİTİM 27.12.2019 11:32:15 0
EĞİTİM PROTOKOLÜ

GAZİPAŞA Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Av. Kemal Akça Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin mesleki eğitim faaliyetlerini geliştirme amacıyla ‘Ortak Eğitim Projesi’ protokolü imzalandı. Kaymakamlık makamında düzenlenen törende Kaymakam Cemil Öztürk, Başkan Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Gül tarafından protokole imzalandı. Protokol kapsamında, Selinus Sahili’nde Gazipaşa Belediyesi tarafından işletilen Halk Büfe’de Av. Kemal Akça Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri staj faaliyetlerini gerçekleştirecek.

 

STAJ YAPACAKLAR

 

Protokolün imzalanmasının ardından açıklama yapan Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Belediyemiz ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Av. Kemal Akça Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin mesleki eğitim faaliyetlerini geliştirme amacıyla ‘Ortak Eğitim Projesi’  protokolünü Sayın Kaymakamımız Cemil Öztürk ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Gül ile imzaladık.  Selinus Sahili’nde belediyemiz tarafından işletilen Halk Büfe’yi 31 Aralık 2020 tarihine kadar Av. Kemal Akça Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile birlikte işleteceğiz.  Öğrencilerimiz turizm alanında mesleki eğitimlerini alırken staj faaliyetlerini de gerçekleştirmiş olacak” dedi.

 

MECLİSTE GÖRÜŞÜLMÜŞTÜ

 

Gazipaşa Belediye Meclisi’nin Aralık ayı oturumunda son gündem maddesi olarak ‘Avukat Kemal Akça Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Gazipaşa Belediyesi arasında hazırlanan ‘Ortak Eğitim Projesi’ protokolünün imzalanması konusu görüşülmüş ve Belediye Başkanı Yılmaz’a oybirliği ile yetki verilmişti.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27