TUNCEL KAMYONCULARIN SESİ OLACAK

S.S. Gazipaşa Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hasan Tuncel, yarın Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılacak toplantıya katılacak.

GÜNCEL 27.12.2019 11:26:24 0
TUNCEL KAMYONCULARIN SESİ OLACAK

KOOPERATİF Başkanı Tuncel, 4925 sayılı Karayolu Taşıma Kanunu ve Karayolu Taşıma Yönetmeliği’nin masaya yatırılacağı toplantıda, Gazipaşalı kamyoncuların sorunlarını dile getirecek. Yarın yapılacak toplantıya Tuncel’le birlikte Alanya, Manavgat, Serik, Finike, Demre ve Elmalı kooperatif başkanları da katılacak.

 

Yarın yapılacak toplantıda nakliyeci esnaflarının sorunlarını dile getireceklerini söyleyen Gazipaşa Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hasan Tuncel, “Türkiye genelinde faaliyet gösteren taşıyıcılar kooperatifi başkanları olarak, 28.12.2019 tarihinde (Yarın) Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılacak toplantıya katılacağız. Burada yapılacak toplantıda bütün nakliyeci esnaflarımızın sorunlarını dile getireceğiz. Antalya bölgesinde Gazipaşa, Alanya, Manavgat, Serik, Antalya merkez, Finike, Demre ve Elmalı kooperatif başkanları olarak, 4925 sayılı Karayolu Taşıma Kanunu ve Karayolu Taşıma Yönetmeliği hususunda, üyelerimizin ve kooperatifimizin yaşadığı sorunlara çözüm arayıp, üyelerimizin haklarını ve mağduriyetlerini yetkili mercilere bildireceğiz. Ayrıca toplantıda, yeni düzenlemeyle birlikte 1 Ocak 2020 tarihinden itibaren yürürlülüğe girecek olan Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi (U-ETDS) hakkında bilgi alışverişinde bulunacağız” dedi.