Tarih: 13.12.2019 11:47

GÜVEN KADROYU KURDU

Facebook Twitter Linked-in

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Gazipaşa ilçe kongresi 16 Aralık Pazartesi günü Belediye Kültür Merkezi’nde yapılacak. Seçim öncesi son kozlarını oynayan adaylar, güçlü bir yönetim listesi hazırlayarak seçimden zaferle ayrılmanın planlarını yapıyor. Pazartesi günü yapılacak CHP ilçe kongresinde üçüncü kez CHP İlçe Başkanlığı koltuğuna oturmayı hedefleyen mevcut İlçe Başkanı Ömer Güven yönetim listesini oluşturdu. Listesinde önemli isimlere yer veren Güven, mevcut listede bulunan 5 kişiyi yeni listesine de yazdı. Parti tüzüğüne uygun bir liste hazırlayan Güven, 14 kişilik listesine kadın kotasından 5, genç kotasından 2 kişiyi ekledi. CHP Gazipaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Tunç’u yönetim listesine alan Güven, listede şu isimlere yer verdi: Yusuf Çobanoğlu, Yavuz Demir, Zeliha Deniz, Nurcan Kır, Nebi Oğuz, İbrahim Polat, Huriye Tunç, Selma Taşdemir, Fahri Oğuz (Genç kota), Abdullah Tuncer, Bahattin Uygun, Naim Oğuz (Genç kota), Rahime Uğur ve Murat Yalçın.

 

“PARTİMİZİ SEÇİMLERE EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLAYACAĞIZ”

 

16 Aralık tarihinde yapılacak CHP ilçe kongresinin partiye hayırlı olması temennisinde bulunan CHP İlçe Başkanı Ömer Güven, iddialı bir liste hazırladıklarını belirtti. Gazipaşa’da delege seçimlerine yüzde 90’nın üzerinde bir katılım sağladıklarını hatırlatan Güven, “Gazipaşa’da son yıllarda partimiz adına büyük işler başardık. 2017 referandumu, cumhurbaşkanlığı seçimi ve 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde önemli başarılar elde ettik. Bu başarıları yeni dönemde de devam ettirip, Cumhuriyet Halk Partisi’ni hem genel seçimlere hem de yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlayacağız. Bizim şimdiki hedefimiz bu. Son yıllarda yakaladığımız başarının çıtasını daha da yukarılara çıkarcağız” dedi.

 

DELEGELERE OY KULLANIN ÇAĞRISI

 

Parti içi demokrasinin en iyi işlediği partinin CHP olduğunu ifade eden CHP İlçe Başkanı Ömer Güven, delegelere seslendi. 16 Aralık’ta herkesi sandık başına davet eden Güven, “İlçe kongremizi demokrasi şölenine çevirelim. Bütün delegelerimizi oy kullanmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —