Tarih: 13.12.2019 11:45

AK PARTİ’DE SEÇİM HEYECANI

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Gazipaşa İlçe Teşkilatı'nda,  1 Şubat-26 Nisan tarihleri arasında yapılacak ilçe kongresinde oy kullanacak delegelerin seçimi tamamlandı. AK Parti Gazipaşa İlçe Teşkilatı’nda, olağan kongre öncesinde delege seçimleri tamamlandı.  Merkez mahallelerin seçimi parti binasında kurulan sandıklarda yapılırken,  kırsalda mahallelere sandık konuldu. AK Parti Gazipaşa İlçe Teşkilatı’nca 53 mahallenin delege seçimi 1 günde tamamlandı. 400 delegenin belirlendiği seçimler, yoğun katılımla gerçekleşti.

 

“YOL ARKADAŞLIĞINA HAZIRIZ”

 

İlçe Başkanı Ali Doğan, tam anlamıyla bir demokrasi şöleni yaşandığını, birlik ve beraberlik içerisinde delege seçimlerini gerçekleştirdiklerini belirterek, sürecin hayırlı olmasını diledi. Gazipaşa’nın tamamını kucaklamak istediklerine değinen Doğan, 'Delege seçimleri için parti binamıza ve mahallelerimizdeki sandık merkezlerimize iştirak eden bütün kayıtlı üyelerimizi ve bize gönül verenlerin tamamını saygıyla selamlıyorum. En kısa zamanda, listemizde olmayan ama bize gönül verenlerin bize üye olması dileğiyle, onlarla yol arkadaşlığına hazır olduğumu da beyan etmek isterim. Gazipaşa'nın tamamını kucaklamak isteriz, siyasi anlayışımız böyle” dedi.

 

“TOPLUMUN TAMAMINI KUCAKLIYORUZ”

 

İktidar olabilmek için yüzde 50.1’i yakalamak gerektiğine değinen Doğan, “Bu da toplumun tamamını kucaklamayı gerektiren bir siyasi anlayışı gerektirir. Biz de AK Parti olarak, bu anlayışı icra eden bir tavır içerisindeyiz. Bugün itibarıyla, delege seçimimiz başladı. Yoğun bir ilgi var. 53 mahallemize sandık koyduk. İlçe binamızda, merkez mahallelerimizin tamamının delege seçimini yapıyoruz. İstiklal, Gazi, Pazarcı, Yeni, Cumhuriyet, Aydın mahalleleri için binamıza sandık koyduk. Katılım çok güzel, olumlu bir hava var. Partililerimizin partisine, yönetimine, yaptığımız listeye sahip çıkmasından dolayı müteşekkirim. Delege seçimimizin Gazipaşa’mıza, Antalya’mıza, tüm ülkemize hayırlı olmasını dilerim' diye konuştu.

 

“DAVA BİZİM DAVAMIZ”

 

Ak Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, sözlerini şöyle sürdürdü:  'Gazipaşa İlçe Koordinatörleri Yusuf Mayıslar ve Mustafa Çilingiroğlu da aramızda olacak. Demokratik şölen diye adlandırabileceğimiz, herkesin gönül rahatlığıyla oy kullandığı ve kime, niye oy verdiğinin bilincinde olduğunu gördüğümden dolayı çok mutluyum. Allah izin verirse hedefimiz,  süreci kongreye götürmek. Bize görev verilirse, devam ederiz. Parti bizim partimiz, dava bizim davamız, sevda bizim sevdamız. Durmak yok yola devam diyoruz. Tüm teşkilata güvenimiz tam'

 

Delege seçimlerine katılması beklenen Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş'ın annesinin rahatsızlanarak ameliyata alındığını belirten Doğan, acil şifalar diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —