DOĞAN BAŞKANLIĞA YAKIN

2023 seçimlerine erken start veren AK Parti’nin, Antalya’da İbrahim Ethem Taş, Gazipaşa’da da Ali Doğan’la yoluna devam etmesi bekleniyor.

GÜNDEM 5.12.2019 10:32:03 0
DOĞAN BAŞKANLIĞA YAKIN

2023’TE yapılacak seçimlere 'bambaşka bir AK Parti' oluşturarak katılmayı hedefleyen AK Parti, il ve ilçelerde yoğun bir çalışma içine girdi. Özellikle Antalya’da kaybedilen, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin geri kazanılması için 2023 seçimlerinin startını erken veren AK Parti, bir yandan da devam eden kongre sürecine yoğunlaştı. Birçok ilçede toplantı yapan AK Parti il yönetimi, ilçe teşkilatları üzerindeki çalışmalarına da ağırlık verdi. AK Parti’nin Antalya’da kongre süreci devam ederken, iki ilçeye başkan ataması yapıldı. AK Parti Genel Merkezi tarafından, Serik İlçe Başkanlığı’na Hasan Yıldırım, Demre İlçe Başkanlığı’na ise Mehmet Koparıcı atandı. Gazipaşa’da ise başkanlık koltuğuna en yakın isim olarak mevcut İlçe Başkanı Ali Doğan gösteriliyor. AK Parti ve parti davasına düşkünlüğü ile AK Partili kurmayların dikkatini çeken Ali Doğan, sürpriz gelişme olmaması durumunda 2 yıl daha ilçe başkanlığı görevi yapacak. Geçtiğimiz yıl AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanlığı’na atması yapılan Doğan’a henüz ilçede rakip çıkmaması bu ihtimalleri güçlendiriyor. Öte yandan, AK Parti Genel Merkezi tarafından, görevine devam etmesi gereken il başkanları arasında gösterilen Taş’a yeni dönemde de görev verilmesi bekleniyor. Antalya merkez ve ilçelerinde yoğun bir çalışma içine giren AK Parti Antalya İl Başkanı Av. İbrahim Ethem Taş, Antalya ve ilçelerinde güçlü bir yönetim oluşturmayı hedefliyor.

 

AK PARTİ TAŞ’A GÜVENİYOR

 

AK Parti kulislerinde, 10 Mart 2018 tarihinde gerçekleşen 6.Olağan İl Kongresinde Ak Parti Antalya İl Başkanı olarak seçilen Av. İbrahim Ethem Taş’a genel merkez tarafından yeniden görev verileceği konuşuluyor. Antalya’da Ak Parti’nin kurucularından eski İl Başkanı Hamza Taş’ın oğlu olan İbrahim Ethem Taş, görevine devam etmesi gereken il başkanları arasında gösteriliyor. İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’la koordineli bir şekilde çalışma yürüten AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan’ında yeni dönemde görevine devam etmesi gündemde.

 

“YÖNETİMDE CİDDİ BİR DEĞİŞİKLİK OLMAYACAK”

 

AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan’a yeniden görev verilmesi durumunda ilçe yönetiminde değişikliğe gitmeyecek. Girdiği her ortamda parti yönetiminde bulunan isimlerden memnun olduğunu ifade eden Doğan, Gazipaşa’da bir yıldır insanları kucaklayan bir yönetim anlayışı ile hareket ettiklerini söyledi. “Çok genç ve dinamik bir yönetimimiz var” diyerek yönetimden memnun olduğu mesajını veren Doğan,  yönetimden çıkmak isteyenler olursa onların yerine yeni isimlerin alınacağını dile getirdi.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27