HEDEF 25 BİN ÜYE

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer, “Antalya’da hedefimiz üye sayımızı 25 bine çıkarmak” dedi.

GÜNDEM 5.12.2019 10:31:50 0
HEDEF 25 BİN ÜYE

İYİ PARTİ Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer, Gazipaşa İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz'ın babası Lord Ali lakaplı Ali Yılmaz’ın cenaze törenine katılmak için Gazipaşa’ya geldi. Cenaze töreninin ardından İYİ Parti İlçe Başkanlığı’nda partililerle bir araya gelen Temizer, önemli açıklamalarda bulundu. Antalya’nın İYİ Parti için çok önemli bir il olduğunu belirten Temizer, “Antalya’da 24 Haziran seçimlerinde aldığımız 250 bin oyun karşılığında, 25 bin üye yapmayı düşünüyoruz. Böyle bir çalışma başlattık” dedi.

 

ŞUBAT AYINDA KONGRE VAR

 

İYİ Parti’nin ilçe kongrelerinin Şubat ayında başlayacağını söyleyen İl Başkanı Temizer, “İYİ Parti Genel İdare Kurulu kararıyla Şubat ayında ilçe kongrelerimiz başlıyor.  Antalya’da daha önce kongremizi yapamamıştık. Antalya’yı ilçe kongrelerini ilk başlatan il yapmak gibi bir hevesimiz var. Bunun içinde asgari şartları yerine getirmemiz gerekiyor. İlk geldiğimizde bir hedef koyduk. Antalya’da alınmış olan 250 bin oyun karşılığında 25 bin üye. Bu noktada ilçelerin de 24 Haziran seçimlerinde aldığı oyun yüzde 10’u kadar üye yapma zorunluluğu var. Üyelikler siyasi partiler açısından önemlidir. Aidiyeti ve mensubiyeti oluşturur. Böyle bir çalışma başlattık. Şubat ayındaki kongrelere hazırlanıyoruz. İnşallah mahalellerde sandığı koyacağız. Demokrasiyi tam anlamıyla işleteceğimiz bir kongre süreci yaşayacağız. Bütün ilçelerimizle ve daha sonra Antalya’da” dedi.

 

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

 

Birlik ve beraberliğin önemine değinen İYİ Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer, “Bugün buradayız. Osman Nuri başkanın babası Rahmet-İ Rahmana kavuştu. Başımız sağ olsun.  Grup, parti, birliktelik ne derseniz deyin.  Antalya’nın bir ucundan diğer ucuna arkadaşlarımız burada. Osman Nuri Başkanı yalnız bırakmamak için geldik.  Cenazeyi defnettik, partililerimizle sohbet etmek için burada toplandık.  O yüzden bu önemli. Bunu mümkün mertebe tabana yaymak önemli. Bunun için mücadele veriyoruz” diye konuştu.

 

“DEMOKRASİ NEFES ALDI”

 

Olası erken seçime yönelik soruları yanıtlayan Temizer,  2 yıl önce kurulmuş bir parti olduklarına dikkat çekti. Bu süre içerisinde bir genel ve bir yerel seçim atlattıklarını söyleyen Temizer, İstanbul Belediye Başkanlığı seçimlerinin kendileri için tam bir seçim olduğunu kaydetti. Temizer şöyle konuştu: “İki yıllık bir partiyiz. Bu süreç içerisinde 1 genel, 2 de yerel seçim geçirdik. İstanbul seçimi bizim için tam bir seçimdi. Bu noktada hem meclis aritmetiğinde hem de yerel yönetimlerde İYİ Parti farkını ortaya koydu. İYİ Parti, parti olarak belki istediği hedefe ulaşamadı ama ittifak noktasında biz gitmez denilenleri, bırakılmaz denilenleri bıraktık ve gönderdik.  25 yıllık iktidarları değiştirdik. Bu noktada Türk demokrasisine ve Türk milletine bir nefes aldırdık. Gücümüzün farkındayız. Milletin bizi önemsediğinin farkındayız. Bütün hazırlıklarımız iktidara yönelik.  Bu toplantıların hepsi aslında oranın işaret fişeği. Biz iktidar olmak istiyoruz, devleti yönetmek istiyoruz. İYİ Parti’yi o yüzden kurduk.  İYİ Parti o yüzden var. İYİ Parti ilk hedeflerine ulaştı. İnşallah Sayın Meral Akşener’i,  Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturtup asıl büyük hedefine de ulaşacak.”