FİNAL’DE TRAFİK EĞİTİMİ

Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Kıdemli Baş Polis Memuru ve Trafik Tescil Denetleme Büro Amiri Mehmet Çetinçelik Özel Gazipaşa Final Akademi Anadolu Lisesi öğrencilerine seminer verdi.

EĞİTİM 29.11.2019 06:10:39 0
FİNAL’DE TRAFİK EĞİTİMİ

GAZİPAŞA İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği öğrencilere yönelik trafik eğitimlerine devam ediyor. Verilen eğitimler kapsamında Özel Gazipaşa Final Akademi Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen Trafik Tescil Denetleme Büro Amiri Mehmet Çetinçelik, Final öğrencilerine trafikte uyulması gereken konular hakkında bilgi verdi. Okulun toplantı salonunda yapılan eğitim seminerine öğrencilerle birlikte okul yönetimi ve görevli öğretmenler de katıldı.

 

ÖĞRENCİLERE YARARLI BİLGİLER VERDİ

 

Trafiğin tarihçesinden başlayarak günümüze kadarki süreci anlattıktan sonra trafikte uyulması gereken kurallar hakkında öğrencilere detaylı açıklamalar yapan Çetinçelik, trafikte, kurallara uyulmadığı takdirde nelerle karşılaşılabileceği konusunda öğrencilere açıklayıcı bilgiler verdi. Olabilecek olumsuz durumlar karşısında yapılması gereken davranış ve kurallardan da bahseden Çetinçelik, motosiklet kullanan öğrencilere kask kullanmaları ve ehliyet almaları konusunda uyarılarda bulundu. Kaskın hayat kurtardığına değinen Trafik Tescil Denetleme Büro Amiri Mehmet Çetinçelik, yaşanacak bir kazada kaskın ve ehliyetin olmaması durumunda nelerle karışılabilecekleri konusunda öğrencilere detaylı bilgiler aktardı. Çetinçelik, seminer sonunda öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.  Yapılan seminerin ardından okul müdürü İsmail Aydoğdu, Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ve Trafik Tescil Denetleme Büro Amiri Mehmet Çetinçelik’e teşekkür etti.