KADINLARA ÖZEL KURS

Gazipaşa’da 4 yıldır devam eden ücretsiz step-aerobik ve pilates kursu, kadınlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

GÜNCEL 25.11.2019 14:33:45 0
KADINLARA ÖZEL KURS

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi tarafından Gazipaşa’da düzenlenen step-aerobik ve pilates kursu yoğun ilgi görüyor.  Gazipaşa Kapalı Spor Salonu’ndaki kadınlara yönelik ücretsiz step-aerobik ve pilates kursu, yaklaşık 4 yıldır devam ediyor. 220 kadının kayıtlı olduğu step-aerobik ve pilates kursu, haftanın dört günü ev hanımları ve çalışan kadınlara yönelik 2 seans şeklinde veriliyor.

 

Kadınları sağlıklı ve hareketli yaşamla buluşturan step-aerobik ve pilates kursuna yaklaşık 3 yıldır devam eden emekli öğretmen Ünzile Kılzılkaya, kurs sayesinde çok daha sağlıklı ve dinç olduğunu söyledi. Kendisine zaman ayırmak isteyen kadınlara kursa gelmeleri konusunda tavsiyede bulunan Kızılkaya, “3 senedir kursa devam ediyorum. Çok daha dinç ve sağlıklıyım. Yorulmak nedir bilmiyorum. Sağlıklı olmak isteyen, kendine zaman ayırmak isteyen bütün bayanların buraya gelmesini tavsiye ediyoruz' dedi.

 

“KENDİMİ ÇOK İYİ HİSSEDİYORUM”

 

Üç yıldır spor yaptığını söyleyen 60 yaşındaki Dilara Çağlar ise kendisini çok daha zinde hissettiğini söyleyerek, '3 senedir spor yapıyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum. Daha zinde, daha becerikli, her şeyi daha rahat yapabilir bir haldeyim. Hocamıza da bize gösterdiği sabır için çok teşekkür ediyoruz' diye konuştu

 

4 YILDIR DEVAM EDİYOR

 

Kurs eğitmeni Derya Fidan, 'Ortalama 200 kayıtlı kursiyerimiz var. Sürekli bir sirkülasyon var.  4 yıldır devam eden kursumuza talep giderek artıyor. Kursumuz sabah saat 10.00 grubu ile başlayıp akşam saat 18.00 grubu ile bitiyor. Birer saatlik periyotlarla pilates, step-aerobik çalışmaları yapıyoruz. Kayıtlarımız 2 ayda bir yenileniyor. Herkes memnun, ben de memnunum. Yararlı olabildiğimizi düşünüyorum. İnsanlara hem sağlık sorunları için, hem psikolojik anlamda çok iyi geliyor. Hem de kendilerine ayırdıkları güzel bir vakit. Burada arkadaşlıklar da kuruyoruz. Hepimiz için faydalı bir kurs, devam etmesini de istiyoruz' şeklinde konuştu.