Tarih: 22.11.2019 11:15

ÖĞRETMENLER İŞ BAŞINDA

Facebook Twitter Linked-in

GAZİPAŞA’DA, Akalan Ortaokulu öğretmenleri, okulların ara tatile girmesini fırsat bilerek, okul içindeki eksikleri tamamladı. Öğrencilere daha iyi hizmet sunmayı amaçlayan öğretmeler, sınıflara duvar korumalığı yaptılar. Sıraların duvarlara zarar vermesini engellemek için kestikleri malzemeleri ustalıkla duvarlara monte eden öğretmenler, tüm sınıfları elden geçirerek aynı çalışmayı diğer sınıflarda da yapacak.

 

“İYİ BİR EĞİTİM, TEMİZ BİR OKUL İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

 

İmkânlarının kısıtlı olduğunu belirten Akalan İlk ve Ortaokulu Müdürü İlyas Yılmaz, işten anlayan öğretmenlerle çalışmanın faydasını gördüklerini, öğretmenlerinin okul ve öğrenciler için hiç düşünmeden elini taşın altına koyduklarını söyledi. Müdür Yılmaz, “Öğrencilerimize hem iyi bir eğitim hem de temiz bir okul ortamı sağlamak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bu konuda bizlere destek veren velilerimize sonsuz teşekkür ederim” dedi.

 

Okulda birçok eksikleri olduğunu vurgulayan Akalan İlk ve Ortaokulu Müdürü İlyas Yılmaz, bu eksikleri sırasıyla tamamlayacaklarına dikkat çekti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —