‘İNSAN GİBİ’ SEYİRCİYLE BULUŞACAK

ADD Gazipaşa Şubesi, İzmir Derin Sahne ekibini 9 Aralık’ta Gazipaşa’ya getiriyor.

GÜNCEL 21.11.2019 11:38:10 0
‘İNSAN GİBİ’ SEYİRCİYLE BULUŞACAK

ATATÜRKÇÜ Düşünce Derneği(ADD) Gazipaşa Şubesi, sosyal ve kültürel faaliyetlerine devam ediyor. ADD Gazipaşa Şubesi, İzmir Derin Sahne ekibini 9 Aralık’ta Gazipaşa’ya getiriyor. Derin Sahne, Gazipaşa’da hem çocuklar hem de büyükler için tiyatro sahneleyecek. ADD Gazipaşa Şube Başkanı Fehmi Tuncer, 9 Aralık Pazartesi günü sahnelenecek olan çocuklar için ‘Karagöz ve Hacivat’ın Komik Yolculuğu’ büyükler için ise ‘İnsan Gibi’ adlı tiyatro oyununa tüm ilçe halkını davet etti.

 

HEM ÇOCUKLAR HEM DE YETİŞKİNLER İÇİN TİYATRO

 

ADD Başkanı Tuncer, “9 Aralık Pazartesi günü, hem çocuklar hem de yetişkinler için tiyatro etkinliği düzenliyoruz.  Müzikli-danslı çocuk oyunu ‘Karagöz ve Hacivat’ın Komik Yolculuğu’, Belediye Kültür Merkezi’nde gün boyu belirli saatlerde çocuklarla buluşacak. Aynı gün akşam yine Belediye Kültür Merkezi’nde,   ‘İnsan Gibi’ oyunu ise saat 19.00’da yetişkinler için sahnelenecek” dedi.

N. Tamer Büyükarman tarafından derlenen ‘İnsan Gibi’ adlı tiyatro oyunun müzikleri Harun Uygur tarafından yapıldı. Oyunun yönetmenliğini de yapan Cüneyt Gürbüz eşi Emel Gürbüz ile birlikte Gazipaşalılara keyifli bir akşam geçirtmeyi hedefliyor.