ÇİLE MEZARLIĞINA TEL ÇİT

Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Mezarlıklar Birimi tarafından Çile Mahallesi’ndeki Merkez Mezarlığın etrafına tel çit çekildi.

GÜNCEL 21.11.2019 11:34:10 0
ÇİLE MEZARLIĞINA TEL ÇİT

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi tarafından Çile Mahallesi’ndeki Merkez Mezarlığın etrafına tel çit çekildi.  Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Mezarlıklar Birimi tarafından merkez ve kırsal mahallelerde bulunan mezarlıklar elden geçiriliyor. Bugüne kadar merkez ve kırsalda bulunan mezarlıklarda temizlik, ot ve çalı kesme, bakım onarım yapıldı. Bunun yanı sıra birçok mezarlıkta çevre düzenlemesi yapılırken, çevre duvarı olmayan mezarlıkların çevresi tel çit ile çevrildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Mezarlıklar Birimi son olarak, Çile Mahallesi Merkez Mezarlığının etrafına tel çit çekti.

 

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

 

Çile Mahalle Muhtarı Nihat Gürkan, “Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Çile Mahallesi Merkez Mezarlığının etrafı telle çevrildi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’e,  Gazipaşa Hizmet Birimine ve çalışanlarına, mahallem ve şahsım adına teşekkür ederim.  Çile Mahallesi’ne hayırlı olsun” dedi.