Tarih: 14.11.2019 12:35

BURHAN’DA TUBİTAK COŞKUSU

Facebook Twitter Linked-in

BURHAN Ortaokulu’nda TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı. Burhan Ortaokulu öğrencileri ve danışman öğretmenleri tarafından hazırlanan TUBİTAK Bilim Fuarı Proje çalışmaları katılımcılara tanıtıldı.  Okul bahçesinde gerçekleştirilen açılış törenine İlçe Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Tan Doğan, Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aktaş, Gazipaşa Merkez Karakol Komutanı Tahsin Bodur, Gazipaşa Havaalanı Müdürü Cengiz Aşıklı, Okul Müdürü Süleyman Hilmi Erdoğan, kamu kurum amirleri, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.

 

23 PROJE SERGİLENDİ

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından söz alan Proje yürütücüsü Banu Dilek Türkileri,  “TUBİTAK 4006 kapsamında tasarım, araştırma ve inceleme alanında 23 projelerimiz var. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz TUBİTAK 4006 Bilim Fuarını geleneksel hale getirmek istiyoruz.   5 öğretmen arkadaşım danışman, ben de proje yürütücüsü olarak öğrencilerimize rehberlik ettik. Projeleri öğrencilerimiz düşündü, onlar uyguladı. Kendileri de bir şeyler ortaya koymanın, araştırmanın tadına varmış oldular. Projemizle ilgilenen, yanımızda olan, bugün buraya gelen herkese çok teşekkür ederiz' dedi.

 

Konuşmanın ardından TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesildi. Daha sonra sergi gezilerek öğrencilerden yapmış oldukları projelerle ilgili bilgi alındı. >Hilal ÖNEL




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —