DOĞAN’DAN MANŞET’E ZİYARET

AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Doğan, Manşet Gazetesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

GÜNCEL 14.11.2019 12:34:40 0
DOĞAN’DAN MANŞET’E ZİYARET

AK PARTİ Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, Gazipaşa Manşet Gazetesi’ni ziyaret etti. Gazete ortakları Selçuk Öztürk ve Geylani Topaloğlu ile bir araya gelen Doğan, gazetemizi beğenerek takip ettiğini belirterek Manşet Gazetesi’ne yayın hayatında başarılar diledi. Ayrıca, ziyarette Gazipaşa gündemi ve Gazipaşa siyaseti de konuşuldu. Gazipaşa siyasetine yeni bir tablo getirmek için çabaladığını dile getiren AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, 1 yıllık görev süresinde tüm Gazipaşa’yı kucaklayacak bir politika ile hareket ettiğini belirtti. Ayını politikayı yeni dönemde de devam ettirmek istediğini ifade eden Başkan Doğan, “AK Parti’de Ali Doğan başkanlığında tüm ilçeyi kucaklayacak bir tablo ortaya koyduk. Biz AK Partilisi, MHP’lisi, CHP’lisi İYİ Partilisi kim olursa olsun kimseyi ayrıştırmadık. Bu tabloyu yeni dönemde de devam ettirmek istiyoruz” dedi.

 

“EN İNCE AYRINTILARA DİKKAT EDİYORUZ”

 

AK Parti’nin kongre süreci hakkında da konuşan Doğan, “Kongre takvimimiz işlemeye devam ediyor. Delege seçimlerimiz tüm hızıyla sürüyor. Önümüzde daha bir aydan fazla bir süre var. Bu süre zarfında partimizi iyi noktalara getirecek en ince ayrıntılara dikkat ediyoruz. Şeffaf ve güvenilir bir kongre süreci geçireceğiz” diye konuştu. Gazipaşa Manşet Gazetesi’ni beğenerek takip ettiğini dile getiren Başkan Doğan, yayın hayatımızda başarı diledi.

 

Öte yandan gazete ortaklarından Geylani Topaloğlu ve Selçuk Öztürk, AK Parti Gazipaşa İlçe Bakanı Ali Doğan’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti. >Perihan YALÇIN


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27