BABA VE OĞLUNA UYUŞTURUCU BASKINI

Gazipaşa’da farklı adreslerde ikamet eden baba ve oğlun evlerine uyuşturucu operasyonu düzenleyen jandarma, evlerde yapılan aramalarda 2 kilo 970 gram kubar esrar, 24 kök kenevir bitkisi ve bir av tüfeği ele geçirdi.

ASAYİŞ 3.11.2019 13:41:28 0
BABA VE OĞLUNA UYUŞTURUCU BASKINI

GAZİPAŞA’DA, uyuşturucu ile mücadeleyi kararlıkla sürdüren jandarma, çalışmalarını titizlikle yürütüyor. Jandarma KOM Şube Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, farklı mahallelerde ikamet eden baba ve oğlunun evlerine uyuşturucu operasyonu düzenledi. Gazipaşa’nın Küçüklü Mahallesi’nde uyuşturucu madde imalatı yapıldığı yönünde ihbar alan ekipler, Küçüklü Mahallesi’nde ikamet eden baba E.A.nın evinde arama yaptı. Narkotik köpeği Kivi’nin’de katıldığı operasyonda, evin çeşitli bölgelerine gizlenmiş 2 kilo 770 gram kubar esrar ve 24 kök kenevir bitkisi ele geçirdi.

 

BABA TUTUKLANDI

 

Jandarma ekipleri, aynı gün ve saatlerde E.A.’nın oğlu V.A. Aydın Mahallesi’nde bulunan evinde de arama yaptı. Kivi’nin destek verdiği aramalarda, 200 gram kubar esrar ve bir av tüfeği ele geçirildi. Operasyonlarda baba ve oğul gözaltına alındı. Karakoldaki işlemlerinin ardından dün öğle saatlerinde Gazipaşa Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen E.A. ve V.A., Gazipaşa Adliyesi’ne sevk edildi. Şüphelilerden V.A., yurt dışı çıkış yasağı konularak serbest bırakılırken, babası E.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.