53 GÜNLÜK BEKLEYİŞ MUTLULUKLA BİTTİ

Antalya’da 53 gün önce 7 aylık dünya gelen minik kızları Elif’i günler sonra kucaklarına almanın mutluluğunu yaşayan Özcan ve Rabia Güler çifti, Alanya ve Gazipaşa’da Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi’nin olmadığını ifade ederek

GÜNDEM 2.11.2019 12:22:16 0
53 GÜNLÜK BEKLEYİŞ MUTLULUKLA BİTTİ

KATILDIKLARI bir yarışma programı ile tüm Türkiye tarafından tanınan Gazipaşalı Özcan ve Alanyalı Rabia Güler çifti, 53 gün önce 7 aylık dünya gelen minik kızları Elif’in mutluluğunu yaşadı. Beklenenden 2 ay önce doğan minik Elif, erken doğum nedeniyle risk taşıyan bebeklerin tedavi gördüğü Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi’nde gözetim altına alındı. 53 gün boyunca Antalya Anadolu Hastanesi Yenidoğan Bakım Ünitesi’nde gözetim altında tutulan bebeklerine kavuşmayı bekleyen Güler çiftinin 53 günlük bekleyişi, mutlu sonla bitti. Doğumdan günler sonra bebeklerini kucaklarına alan Güler çifti, hastaneden taburcu olarak evlerinin yolunu tuttu.

 

“53 GÜNDÜR BU GÜNÜ BEKLİYORUZ”

 

Bebeklerine sağlıklı bir şekilde kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren anne Rabia Güler, “53 gündür hastanede bebeğimizin çıkacağı günü bekliyoruz. Allah onu bize bağışladı ve onu kucağımıza aldık. Allah bize bu mutluluğu nasip etti. Çocuk bekleyen tüm çiftlerin bu mutluluğu yaşamaları için Allah’a dua ediyorum” dedi.

 

“YARADANA ŞÜKÜRLER OLSUN”

 

“Yaradana şükürler olsun” diyerek mutluluğunu dile getiren baba Özcan Güler ise, “7 aylık doğan Elif’imizi rabbim bize bağışladı. 53 gün sonra Antalya Anadolu Hastanesi Yenidoğan Bakım Ünitesi’nden taburcu olduk. Bizleri burada en iyi şekilde ağırlayan, Anadolu Hastanesi ailesine çok teşekkür ederiz. Bizleri burada yalnız bırakmayan ağabeylerime, elimizden tutan can dostlarımıza, bizleri ziyaret edenlere, arayan soran kim varsa herkesten Allah razı olsun. Rabbim evlat sahibi olmayan dostlarıma bu mutluluğu yaşatsın. Rabbim herkesin evladını bağışlasın, kimseye evlat acısı göstermesin, hastanede yatan tüm ailelere acil şifalar dilerim” diye konuştu.

 

“YENİDOĞAN YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ İSTİYORUZ”

 

Alanya ve yakın ilçelerde Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi’nin olmadığından yakınan baba Güler, “Bu il olmaya aday Alanya ve diğer ilçelerimiz için büyük bir eksiklik. Ben yaklaşık 2 aydır evimden uzaktayım. Hem Alanya halkının hem de Gazipaşa ve diğer ilçelerin ihtiyaçlarını karşılayacak Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi’nin Alanya’ya kazandırılmasını istiyoruz. Bizim Antalya’da yaşadığımız zorlukları Alanyalı ve Gazipaşalı diğer vatandaşlarımız yaşamasın” şeklinde konuştu.