SAADET ANKARA YOLCUSU

Saadet Partisi (SP) Gazipaşa İlçe Başkanı Nuri Kaplan, yarın yapılacak 7. Olağan Büyük Kongre ile ilgili açıklamalarda bulundu.

SİYASET 2.11.2019 11:50:22 0
SAADET ANKARA YOLCUSU

SP İlçe Teşkilatı olarak büyük kongreye eksiksiz katılacaklarını da belirten Kaplan,  “Gelecek, Saadet ile gelecek” dedi. 3 Kasım'da Ankara Spor Salonu'nda saat 10.00'da gerçekleştirilecek kongrede Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun tek aday olduğunu belirten Kaplan, “Toplumsal mutabakatı sağlayacak yegâne partinin Saadet Partisi olduğu kanaati her geçen gün güçlenmekte ve partimiz, özgül ağırlığı ile iktidarın en güçlü alternatifi olmaktadır. Söylemlerinde herkesin ittifak edebileceği bir parti olarak ülkedeki kutuplaşmanın ortadan kalkması için çabalayan en güçlü irade olduğu açıktır. İktidar partisinin yıpranmış ve kokuşmuş politikalarından bir an önce vazgeçmediği sürece ülkemizi düze çıkaramayacağı su götürmez bir gerçektir. Böyle bir siyasi ortamda Saadet Partimiz 7. Olağan Kongresi’ni 3 Kasım 2019 tarihinde gerçekleştirecektir. Partimiz kongresiyle birlikte genel seçim ve cumhurbaşkanlığı seçimlerine ‘en hazır’ parti olma yolunda çalışmalarını yapmaktadır ve yapmaya da devam edecektir” dedi.

 

“ OLAĞANÜSTÜ BİR ŞEKİLDE HAZIRLANDIK”

 

Toplumsal mutabakatı sağlayacak tek partinin Saadet Partisi olduğunu bir kez daha vurgulayan Kaplan, “Partimiz özgül ağırlığı ile iktidarın en güçlü alternatifi olmaktadır. Söylemlerinde herkesin ittifak edebileceği bir parti olarak, ülkedeki kutuplaşmanın ortadan kalkması için çabalayan en güçlü irade olduğu açıktır. Kongre hazırlıklarımıza aylar öncesinden başladık. Kongre; partimiz için olağan bir kongre olsa da hazırlıklarımız olağanüstü bir şekilde yapıldı. Partimize farklı kesimlerden katılımların sağlanması, parti programının düzenlenmesi ile ilgili çalışmalar yürütülüyor. Saadet Partisi ilkeleri ve programıyla yaşanabilir bir geleceğin kurulacağına inanıyoruz ve bunu gençlerimize anlatacağız. Sadece gözlerinde umut ışığını parlatmayacağız, biz onlarla birlikte geleceği inşa edeceğiz. Türkiye’nin, ‘siyasal hafızası’ ile en güncel, en yenilikçi, partisi Saadet Partisi’dir. Milletimizi yoranlar, gelecekte yetki sahibi olamayacaklardır. 7. Olağan Büyük Kongremizde, geleceğin inşasının ancak Saadet Partimizle olacağını tüm kamuoyuna anlatacağız” dedi.

 

TEK ADAY KARAMOLLAOĞLU

 

SP İlçe Başkanı Kaplan, kongrede Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun tek aday olduğunu belirterek, “Kadromuzu güçlendirecek bir şekilde çalışma yürütülmekte ve aynı zamanda parti programımız güçlendirilmektedir. Türkiye’nin bütün meselelerine çözüm üretecek ve adeta iktidara hazırlık kadrosu olarak nitelendirdiğimiz politika kurulları hazırlıklarımız da sürmektedir. 3 Kasım’da Ankara’da yapılacak büyük kongremize tüm partililerimizi, Milli Görüşçüleri ve ilçe halkımızı davet ediyorum” dedi.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27