Tarih: 01.11.2019 12:04

AKPAB YÖREX’TE İLGİ ODAĞI OLDU

Facebook Twitter Linked-in

ANTALYA Ticaret Borsası’nın “Sizin Oraların Nesi Meşhur” sloganıyla bu yıl onuncusunu düzenlediği ve 23 Ekim’de Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 81 ilden çok sayıda üst düzey yönetici, oda ve borsa başkanının katılımıyla gerçekleşen Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) geçtiğimiz günlerde tamamlandı. 5 gün boyunca 276 bin 288 kişinin ziyaret ettiği YÖREX’e katılan Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği (AKPAB), bölgemizde yetişen ürünlerden yapılan yiyecekleri sergiledi. Yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgisini çeken AKPB standı, ziyaretçilerden tam not aldı.

 

FARKLI YÖRELER FARKLI LEZZETLER

 

Konuyla ilgili AKPAB’tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği, Antalya Yöresel Ürünler Fuarı’nda yerini aldı. AKPAB Başkanı Şinasi Karanlıkoğlu ve yönetimi fuar boyunca birbirinden lezzetli avokado sunumları yaptı. Açtığımız stantta, avokado ekmeği ve kavun ekmeği de hazırlayan Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği Yönetimi, yaptığı sebze dekorlarıyla da fuarın ilgi odağı oldu. Bolu Mudurnu yöresine ait kızılcık tarhanası hazırlayan ekibimiz çok başarılıydı.  Ayrıca yaptığımız çalışmalardan dolayı, Muş Turizm Müdürü tarafından başkanımız Şinasi Karanlıkoğlu’na Muş yöresine ait özel lale tablosunu hediye edildi.”

 

Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği Şinasi Karanlıkoğlu, yerli üretimin ve yöresel yemeklerin her zaman destekçisi olacaklarını dile getirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —