LİDER FARKI AÇIYOR

Antalya 1. Amatör Küme 1. Grup’ta mücadele eden Gazipaşaspor, 6 hafta sonunda 16 puan toplayarak başarılı bir performans gösterdi.

SPOR 30.10.2019 12:38:42 0
LİDER FARKI AÇIYOR

ANTALYA 1. Amatör Küme 1. Grup’ta mücadele eden Gazipaşaspor, zirvede yalnız kaldı. Son oynadığı 5 maçı da kazanarak hedefine emin adımlarla ilerleyen Gazipaşaspor, en yakın rakibinin 4 puan önünde liderlik koltuğuna oturuyor. Süper Amatör Küme hedefine her hafta bir adım daha yaklaşan Mavi-beyazlılar, 6 hafta sonunda 16 puan toplayarak başarılı bir performans gösterdi. 6 haftada 5 galibiyet 1 beraberlik alan Gazipaşaspor, bu maçlarda 26 gol atarken kalesinde ise 12 gol gördü. En yakın rakibi Antalya Kunduspor’un 4 puan önünde yer alan Mavi-beyazlılar, önümüzdeki 3 haftada önemli maçlar çıkacak. Önümüzdeki hafta sonu ligde 4. sırada yer alan Kadriyespor ile kendi saha ve seyircisi önünde mücadele edecek olan Mavi-beyazlılar, 8. haftada ise lig üçüncüsü Serik Esnafspor ile deplasmanda karşılaşacak. İlk yarının son haftasında en büyük rakibi olarak görülen ve ligde 2. sırada yer alan Antalya Kunduspor ile karşılaşacak olan Mavi-beyazlılar için bu 3 maç oldukça önem taşıyor. Bu maçlardan alınacak iyi sonuçlar Gazipaşaspor’u hedefe bir adım daha yaklaştıracak.

 

EN ÇOK GOL ATAN TAKIM

 

Grubunda lider durumda olan Gazipaşaspor, 6 maçta attığı 26 golle de rakiplerine fark atmış durumda. Süper Amatör Lig ve 1. Amatör Küme’de mücadele eden 33 takım arasında en çok gol atan takım unvanına sahip olan Mavi-beyazlılar, bu sezon mağlubiyet almayan 5 takımdan da biri. 6 haftada 26 gol atarak müthiş bir grafik yakalayan Gazipaşaspor’u, 1. Amatör Lig 2. Grup’ta 21 gol atan Meydan Gençlikspor, 1. Amatör Lig 1. Grup’ta 19 gol atan Antalya Kunduspor ve Süper Amatör Lig’de 19 gol atan Antalya Asat Gençlikspor takip ediyor. Gazipaşaspor’un yanısıra Meydan Gençlikspor, Antalya Kunduspor, Antalya Asat Gençlikspor ve Korkuteli Belediyespor bu sezon ligde yenilgi görmeyen takımlar.